0

KESSNER HAARVERZORGING ULTRA & INFRA DIGITAL

€ 82,92
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717406096
KESSNER
Aantal

ULTRA & INFRA DIGITAL Ultradźwires voor infrarood haarreconstructie en keratinebehandeling.

Een modern en technologisch geavanceerd strijkijzer dat infrarood ultrasoon licht produceert om cosmetica tot in het diepste gedeelte van het haar in te brengen. Het kan worden gebruikt voor haarregeneratiebehandelingen en wordt in het bijzonder aanbevolen voor producten die keratine bevatten. Kan tijdens het kleuringsproces worden gebruikt om de kleur te intensiveren en de kleurechtheid te verbeteren. De basis produceert geen warmte en maakt het haar dus niet steil.
Beschrijving van het gebruik:
Haarkleuringen, conditioneringen en verzorgende behandelingen zijn niet altijd 100% doeltreffend. Vaak worden de verzorgende ingrediënten en pigmenten niet volledig door het haar geabsorbeerd. Dit komt doordat de haarschubben een beschermende barrière vormen waardoor de waardevolle cosmetische ingrediënten niet diep in het haar kunnen doordringen. Anderzijds, als de haarschubben na de behandeling niet goed gesloten zijn, worden pigment en voedingsstoffen niet snel uitgestoten. Dit ontneemt het haar zijn zijdeachtige glans en gladde textuur. Dankzij ons product neemt het absorptieniveau van deze ingrediënten met 40-60% toe. Dit komt doordat het ultrageluid de vloeibare structuur van het cosmeticum afbreekt in microdeeltjes die, door hun grootte, gemakkelijker, dieper en in grotere hoeveelheden het haar binnendringen. Het innovatieve ULTRA & INFRA DIGITAL strijkijzer warmt niet op, het werkt op kamertemperatuur aangezien hoge temperaturen schadelijk zijn en een negatieve invloed hebben op de conditie van uw haar. Bij blootstelling aan hitte zet de haarschubben uit, waardoor je haar water verliest en proteïnen worden afgebroken.
Dankzij de innoverende technologie die in ULTRA & INFRA DIGITAL wordt gebruikt, zullen de vakmensen hun diensten op een nog efficiëntere manier kunnen aanbieden. De effecten van haarbehandelingen, haarregeneratie in de salon krijgen een nieuwe dimensie en kwaliteit die tot nu toe niet mogelijk was.
Instructies voor het gebruik van het gereedschap:
- Was je haar met een geschikte shampoo. Daarna grondig afspoelen met lauw water. (Bij voorkeur met een herstellende shampoo).
- Droog je haar met een föhn op middelhoog vuur tot het voor ongeveer 80% droog is.
- Verdeel je haar in verschillende batches
- Voor conditionerende en verzorgende behandelingen brengt u een crème op het haar aan, bv. een mengsel van lotion en herstructureringsolie, een negatief ionen geladen lotion of een ander type conditioner/masker, masseer het haar grondig in.
In het geval van kleuring, de kleuringsmix op het haar aanbrengen en grondig inmasseren.
- Gebruik nu de Iron Repair Sauna tool, knijp elke sectie van het haar ongeveer 3-5 keer op dezelfde manier als u een stijltang zou gebruiken, totdat de verzorgende ingrediënten in de crème volledig zijn geabsorbeerd.

TECHNOLOGIE:
infrarood - wat is ver infrarood straling?
In de geneeskunde wordt ver infrarood straling gebruikt voor bijv. wondgenezing, de resultaten zijn uitstekend en de behandeling is pijnloos. Bij dit apparaat wordt infraroodstraling gebruikt om beschadigd haarweefsel te regenereren en de bloedcirculatie in de hoofdhuid, ter hoogte van de haarwortels, te stimuleren, zodat deze beter gevoed en gezonder worden.
Door de inwerking van ambipolair licht met een frequentie van 68000 Hz en een lengte van 680 nm worden nieuwe bindingen gevormd in de aminozuren, wordt de elasticiteit van de haarvezels hersteld en wordt de haarschubbenlaag gesloten. Het haar wordt zichtbaar gezonder en glanzender.
ULTRADULTS - hoe werken ultrageluidsgolven?
Watermoleculen bestaan in 3 staten van materie: vast (onder 0â), vloeibaar (bij normale temperatuur) en gas (boven 100âC).
In het geval van ons toestel brengen de golftrillingen het water rechtstreeks in de gasvormige toestand, waarbij de molecuulstructuur verandert zonder dat de temperatuur stijgt. Dit gebeurt bij kamertemperatuur, het IRON REPAIR strijkijzer zelf warmt niet op omdat de strijkijzerplaten geen typische verwarmingselementen hebben. Door de dynamische magnetische trillingen met een frequentie van 36000 trillingen per seconde dringen ultra microdeeltjes water, proteïnen en voedingsstoffen diep door in de haarcortex. Ultradispersie "duwt" de voedingsstoffen in cosmetica tot diep in het haar.
Synergie van infrarode straling en ultradispersie licht
Dankzij het infrarode licht worden de voedingsstoffen en het pigment effectief in het haar geabsorbeerd, terwijl het infrarode licht het beschadigde haarweefsel direct regenereert. Dit gebeurt zonder dat het haar hoeft te worden verwarmd, waardoor zwelling en uitzetting van de schubbenlaag worden voorkomen. Dit alles bouwt de haarcortex (de cuticula) opnieuw op, waardoor gespleten haarpunten en haarbreuk worden voorkomen. De elasticiteit van het haar zal worden versterkt en de werking van de voedingsstoffen en pigmenten versneld en verbeterd.
CE TECHNISCHE GEGEVENS:
- Infrarode schaal: 6800 hz (680nm)
- Ultrasone frequentie: 36000 trillingen/seconde
- Spanning: 110 â 240V
- Frequentie: 50 â 60 Hz
- Vermogen: 20W
- Spanning: 35VDC
- Tegel afmetingen: 25 x 90 mm
Opmerking: indien de trays langer dan 10 seconden op hun plaats worden gelaten, zal het geluidssysteem automatisch uitschakelen en na het openen van de trays opnieuw starten.
KESSNER
2971 Items

Specifieke referenties

KESSNER HAARVERZORGING...

€ 82,92