0

SYIS ANTI-CELLULITIS CACAOBOTER MET LIPOREDUX COMPLEX 500ML

€ 16,58
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416170
SYIS
Aantal

ANTI-CELLULITIS CACAOBOTER MET LIPOREDUX COMPLEX

Ontworpen voor lichaamsverzorging. Een sterk hydraterende, aanspannende en elastiserende cacaoboter met Liporedux-complex met L-carnitine. Het is verrijkt met een waardevol koffieboonextract en cafeïne, dat de microcirculatie stimuleert en een ontgiftende en anti-cellulitis werking heeft. Panthenol (provitamine B5) in het cosmeticum versnelt het regeneratieproces van de huid en maakt de huid glad.
Actieve bestanddelen:
Coffea Arabica Bean Extract
Arabica koffie-extract is dankzij zijn cafeïnegehalte zeer effectief in het reinigen van de huid van gifstoffen, het verbeteren van de bloedcirculatie en de oxygenatie. Voorkomt verlies van elasticiteit. Neutraliseert vrije radicalen. Geeft de vermoeide huid weer een frisse en gezonde uitstraling, maakt haar gladder en steviger en vertraagt het verouderingsproces.
Cafeïne
Cafeïne is de meest erkende werkzame stof in de strijd tegen cellulitis. Het heeft een goed effect op een slappe en stevige huid. Het stimuleert de doorbloeding, voorkomt zwelling en heeft een afslankend effect.
Carnitine Isomerized Linoleate
Liporedux complex met L-carnitine en geconjugeerde vorm van linolzuur (CLA) vermindert de omvang van vetcellen en zet het vetverbrandingsproces in gang, wat direct bijdraagt aan de vermindering van cellulitis. Door het stimuleren van de microcirculatie versnelt het de stofwisseling en de verbranding van suikers en vet. Het elimineert gifstoffen en overtollig water die de vorming van wallen bevorderen.
Panthenol
Panthenol, provitamine B5. Deze B-vitamine zit in elke levende cel van de huid en het haar. Het heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking en versnelt de regeneratie van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het dringt gemakkelijk door in de huid, vermindert epidermaal waterverlies en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en soepel wordt. Helpt bij wondgenezing, kleine huidverwondingen en behandeling van littekens.
Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter
Cacaoboter is bijzonder rijk aan verzadigde vetzuren en onverzadigd oliezuur - Omega-9. Het wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan polyfenolen, d.w.z. antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. Het stimuleert de collageenproductie, verhoogt de elasticiteit, hydrateert en smeert.
Verpakking: 500 ml
SYIS
55 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS ANTI-CELLULITIS...

€ 16,58