0

SYIS ANTI-CELLULITIS CACAOBOTER MET LIPOREDUX COMPLEX 500ML

€ 16,58
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717416170
SYIS
Aantal

ANTI-CELLULITIS CACAOBOTER MET LIPOREDUX COMPLEX

Ontworpen voor lichaamsverzorging. Krachtig hydraterende, straktrekkende en elastiserende cacaoboter met Liporedux complex met L-carnitine. Het is verrijkt met een waardevol koffieboonextract en cafeïne dat de microcirculatie stimuleert, een ontgiftende werking heeft en cellulitis bestrijdt. Panthenol (provitamine B5) in het cosmeticum versnelt de regeneratieprocessen van de huid en maakt haar gladder.
Actieve ingrediënten:
Coffea Arabica Bonen Extract
Arabica koffie-extract dankzij het cafeïnegehalte reinigt de huid van gifstoffen, verbetert de bloedsomloop en de zuurstofvoorziening. Voorkomt verlies van elasticiteit. Neutraliseert vrije radicalen. Geeft de vermoeide huid weer een frisse, gezonde uitstraling, maakt haar gladder en steviger en vertraagt het verouderingsproces.
Cafeïne
Cafeïne is de meest erkende werkzame stof in de strijd tegen cellulitis. Het heeft goede effecten op slappe en stevige huid. Het stimuleert de bloedsomloop, voorkomt zwellingen en heeft een afslankende werking.
Carnitine Geïsomeriseerd Linoleaat
Liporedux complex met L-carnitine en geconjugeerde vorm van linolzuur (CLA) vermindert de omvang van de vetcellen en brengt het verbrandingsproces op gang, wat rechtstreeks bijdraagt tot de vermindering van cellulitis. Door de microcirculatie te stimuleren, versnelt het de stofwisseling en de verbranding van suikers en vet. Elimineert gifstoffen en overtollig water die wallen veroorzaken.
Panthenol
Panthenol, provitamine B5. Vitamine B komt voor in elke levende cel van uw huid en haar. Het heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking en versnelt de regeneratie van de huid. Het geeft de huid een glad gevoel. Het is een ingrediënt met helende, irritatie-verminderende en vochtinbrengende effecten. Het dringt gemakkelijk in de huid, vermindert het vochtverlies door de epidermis en hydrateert de huid op doeltreffende wijze, waardoor ze zacht en soepel wordt. Het helpt bij de genezing van wonden en kleine huidverwondingen en bij de behandeling van littekens.
Theobroma Cacao (Cacao-) Zaadboter
Cacaoboter is bijzonder rijk aan verzadigde vetzuren en onverzadigd oliezuur - Omega-9. Het wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan polyfenolen, die een antioxidant zijn en de vrije radicalen bestrijden. Het stimuleert de collageenproductie, verbetert de elasticiteit, hydrateert en smeert.
Capaciteit: 500 ml
SYIS
109 Items

Specifieke referenties

SYIS ANTI-CELLULITIS...

€ 16,58