0

  AIR BOND UV-LED PRIMER VLOEISTOF VOOR HYBRIDE LAKKEN

  € 5,40
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717402968
  ACTIVESHOP
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  HYBRID AIR BOND - een vloeibare primer voor hybride lakken, etst de nagelplaat om deze voor te bereiden op het aanbrengen van de hybride lak.
  Verpakking: 15ml

  Wat is een hybride manicure?

  Hybride manicure is een methode van nagelstyling waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal preparaat dat onder een UV-lamp wordt uitgehard. Het is een combinatie van de gelmethode en traditionele nagellak. Wat is de innovatie van deze methode? Deunieke formulering van het cosmeticum zorgt ervoor dat dehybride manicure tot drie weken mooi blijft (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagelplaat en de levensstijl). De nagels zijn bestand tegen breuk en beschadiging en de nagellak zal niet chippen of krassen.
  Hoe werkt de behandeling?
  De nagelvergrotende behandeling begint met een traditionele manicure waarbij de nagelriemen worden verwijderd, de nagelplaten worden gepolijst en de nagels in vorm worden gebracht. De voorbereide nagels worden vervolgens bedekt met een basislaag, gekleurde nagellak en ten slotte een uithardingsmiddel. Elk van deze lagen wordt vervolgens verzegeld met een UV-LED lamp.

  Gebruiksaanwijzing:

  1) Verwijder gematteerde nagelplaat met ACTIV Cleaner, breng vervolgens HYBRID AIR BOND aan en laat 15 seconden verdampen.
  2) HYBRID BASE COAT â een base coat die de hechting van de hybrid polish op de nagelplaat verhoogt, uitharden in de lamp gedurende ca. 2 min.
  3) Breng vervolgens een kleur HYBRID COLOR hybride lak aan en hard deze ca.2 minuten uit in de lamp.
  Bij sommige kleuren is het nodig om na het uitharden een tweede laag aan te brengen om de kleur te intensiveren
  4) Om je nagels een mooie glans te geven breng je HYBRID TOP COAT aan als laatste laag lak en laat je deze 4-6 minuten uitharden in de lamp. Dit geeft een verbazingwekkend glanseffect.
  hybry-maly.jpg
  Gebruiksaanwijzing:
  -elk van de achtereenvolgens aangebrachte lagen: base coat, hybride kleur en top base moet direct na het aanbrengen op elke nagel afzonderlijk in de lamp worden uitgehard (na het aanbrengen van bijv. hybride kleur op een nagel de hele nagel in de lamp leggen en ca. 20 seconden uitharden. in de tussentijd de nagel van de andere hand lakken en zo verder afwisselend) Dit voorkomt dat de hybride nagellak krimpt als de producten op alle nagels van één hand worden aangebracht.
  - na uitharding in de lamp spoelt u de topcoatlaag af met een wattenstaafje dat royaal is bevochtigd met cleanser, het wattenstaafje is uiterst zacht en glad waardoor uw nagels prachtig glanzen.
  Voor donkere kleuren moet u misschien twee lagen top coat aanbrengen, omdat donkere kleuren meer licht absorberen en uw nagels misschien niet voldoende glanzen. U moet dan één laag top coat over de basiskleur aanbrengen, deze uitharden in de lamp en vervolgens afspoelen en herhalen.
  - Verwijder de hybride met heldere aceton
  ACTIVESHOP
  117 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  AIR BOND UV-LED PRIMER...

  € 5,40