0

AIR BOND- UV-LED PRIMER VLOEISTOF VOOR HYBRIDE VERNISSEN

€ 5,40
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717402968
ACTIVESHOP
Aantal

HYBRID AIR BOND- vloeibare primer voor hybride nagellak, etst de nagelplaat en bereidt deze voor op het aanbrengen van de hybride nagellak.
Container: 15ml

Wat is een hybride manicure?

Hybride manicure is een nagelstylingmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciaal preparaat dat in een UV-lamp wordt gehard. Het is een combinatie van de gelmethode met traditionele nagellak. Wat is het vernieuwende van deze methode? De unieke formule van de cosmetica maakt het hybride manicure blijft tot drie weken lang mooi (afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagelplaat en de levensstijl). De nagels zijn bestand tegen beschadiging en schimmel en de nagellak zal niet afbrokkelen of krassen.
Hoe werkt de styling?
De nagelbehandeling met deze methode begint met een traditionele manicure die bestaat uit het verwijderen van de nagelriemen, het polijsten van de nagelplaten en het modelleren van de nagels in de gewenste vorm. De geprepareerde nagels worden vervolgens bedekt met een basislaag, gekleurde nagellak en ten slotte een uithardingsmiddel
. Elk van deze lagen wordt gefixeerd met een UV-LED lamp.

Hoe te gebruiken:

1) Verwijder de matte nagelplaat met ACTIV Cleaner, breng vervolgens HYBRID AIR BOND aan en laat 15 seconden uitdampen.
2) HYBRID BASE COAT â een basislaag die de hechting van de hybride nagellak op de nagelplaat verhoogt, de basislaag moet ongeveer 2 minuten in de lamp worden uitgehard.
3) Breng vervolgens een gekleurde hybride polish HYBRID COLOR aan en hard deze uit in de lamp gedurende ca. ongeveer. 2 min.
Bij sommige kleuren is het nodig na uitharding een tweede laag aan te brengen om de kleur te intensiveren.
4) Om uw nagels een mooie glans te geven brengt u HYBRID TOP COAT aan als laatste laag nagellak en laat u het 4-6 minuten uitharden in de lamp . Dit zal een verbazingwekkend glanseffect geven.
hybry-maly.jpg
Tips:
- één laag per keer: basislak, hybride kleur en toplaag moeten na het aanbrengen op elke nagel afzonderlijk in de lamp worden uitgehard (na het aanbrengen van bijv. hybride kleur op één nagel de hele nagel in de lamp plaatsen en ca. 20 sec. laten uitharden; in deze tijd de nagel van de andere hand lakken en zo verder afwisselend). Dit voorkomt dat de hybride krimpt wanneer de producten op alle nagels van één hand worden aangebracht.
- Nadat de top coat is uitgehard in de lamp, afspoelen met een wattenstaafje dat royaal is bevochtigd met reinigingsmiddel. Het wattenstaafje is uiterst zacht en glad en laat uw nagels prachtig glanzen.
Voor donkere kleuren kan het nodig zijn twee lagen top coat aan te brengen, omdat donkere kleuren meer licht absorberen en je nagels daardoor misschien niet genoeg glanzen. Breng dan een laag top coat aan over de hybride kleur, laat flash uitharden, spoel en herhaal.
- Verwijder de hybride met heldere aceton
ACTIVESHOP
117 Items

Specifieke referenties

AIR BOND- UV-LED PRIMER...

€ 5,40