1

  SAKURA PREMIUM MASSAGESTOEL 807 GRIJS

  € 2.536,58
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717433047
  SAKURA
  Hurry up! Only 4 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  SAKURA is een massagestoelmerk dat uniek precisie vakmanschap en het hoogste niveau van technologische vooruitgang combineert. SAKURA het is ontspanning voor de meest veeleisende mensen die een hoogwaardige massage in een professionele massagestoel verwachten.
  De massagestoel Premium 807 is een product met de nieuwste technologische oplossingen. Hij heeft een stevige structuur en de bekleding is perfect gemaakt van hoogwaardig ecoleder. De stoel scant uw rug aan het begin van de massage en voert vervolgens een massage op maat uit met behulp van een van de automatische programma's. U kunt de massagestoel ook handmatig bedienen om uw eigen massagecyclus samen te stellen. Bediening is kinderspel met de afstandsbediening. Volledige ontspanning is mogelijk met de GRAVITY ZERO positie en verwarming in combinatie met aangename muziek naar keuze via bluetooth of vanaf uw apparaat. De massagestoel verbetert uw bloedsomloop door zowel uw benen als armen pneumatisch te masseren met kussens. De massagestoel in zwart, grijs of beige kan uw favoriete stoel in uw woonkamer worden en het gebruik ervan zal u helpen ontspannen na een zware dag of training.
  1. 1. Intelligent massagemechanisme met automatische scanning.
  2. Extra lange L-vormige massagepad die rechtstreeks van uw hoofd naar uw rug leidt.
  37 massagestanden: kneden, tikken, shiatsu, applanatie, kneden met applanatie, borstelen en trillen;
  4. 6 automatische massagestanden om geselecteerde lichaamsdelen te masseren;
  5. 5. In totaal 22 luchtkussens met instelbare luchtmassage-intensiteit inclusief voet- en beenkussens;
  6. De enige elektrische kneedmassage;
  7. GRAVITY ZERO functie - De zero gravity hoek kan worden ingesteld van 110 tot 170 graden en bevordert de bloedcirculatie.
  8. Forward sliding functie, de intelligente forward sliding functie in de micro-ruimte, blijft slechts 5 cm van de muur, beweegt automatisch naar voren wanneer ingeschakeld, bespaart ruimte en toont het ideale smart home concept.
  9. Bluetooth muziek
  10. 10. Opwarming van taille en armen

  Vermogen: 130W
  Spanning: ~ 220 V / 240 V.
  Nominale bedrijfstijd: 10,20,30 min
  SAKURA
  4 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  SAKURA PREMIUM MASSAGESTOEL...

  € 2.536,58