0

  AZZURRO SPA COSMETISCHE BEHANDELSTOEL MASSAGE HOUT 361A 4 MOTOREN VERWARMD

  € 3.246,10
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717405464
  AZZURRO
  Hurry up! Only 1 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal
  Laatste items in voorraad

  Het comfort en de kwaliteit van de uitrusting is een prioriteit voor elke eigenaar van een centrum voor esthetische geneeskunde, een professionele cosmetische studio of een kuuroord.
  AZZURRO SPA COSMETISCHE BEHANDELSTOEL MASSAGE is een hoogwaardige bank waarmee cosmetische ingrepen en alle soorten massages kunnen worden uitgevoerd. Dankzij de elektrische bediening kunt u de bank gemakkelijk verstellen om zowel de klant als degene die de procedure uitvoert comfort te bieden. Het klassieke ontwerp en de functionaliteit van het meubel maken het een fantastische aanvulling op een modern ingericht kantoor of spa.
  Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om 3 instellingen op te slaan. Hierdoor past de bank zich na het kiezen van een ervan automatisch in alle vlakken aan de eerder bepaalde posities aan. U kunt de gekozen instelling eenvoudig resetten om de afzonderlijke delen opnieuw in te stellen. Na een druk op de "uitschakelknop" keert het bed terug naar de "nulstand". De verwarmde matras maakt de functionaliteit en het comfort compleet.
  SUPER KWALITEIT!!! 2 JAAR GARANTIE!!!
  Afmetingen: 208x87x62-81cm
  AZZURRO
  1 Item

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  AZZURRO SPA COSMETISCHE...

  € 3.246,10

  New arrival