0

SAEYANG FREESMACHINE MARATHON 3 CHAMPION WIT + H200

€ 273,65
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717402296
SAEYANG
Hurry up! Only 1194 item(s) left in Stock!
Aantal

CHAMPION WHITE is een professionele freesmachine die in de eerste plaats is ontworpen voor schoonheidssalons, maar ook voor thuisgebruik. Zijn kleine formaat en intuïtieve bediening zijn slechts enkele van zijn voordelen. Het apparaat maakt nauwkeurig, efficiënt en uiterst comfortabel werken mogelijk. De Marathon Champion professionele bovenfrees biedt hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Een apparaat dat van uw werk een plezier maakt.
De set bestaat uit:
- freeskop
- freeskopvoet
- voetpedaal
- kopstandaard
- handleiding
- garantie

Marathon Champion Freesmachine Saeyang 3 Wit H200 - producteigenschappen


Marathon Champion Freesmachine Saeyang 3 Wit H200 is een professioneel stuk gereedschap dat niet alleen op kantoor maar ook thuis met succes gebruikt kan worden. Dankzij zijn uitstekende prestaties kunt u snel, nauwkeurig en veilig werken. De Champion freesmachine is compact en comfortabel in gebruik. Hij kan met de voet of het voetpedaal worden bediend. Het is uiterst gemakkelijk en intuïtief te gebruiken. De Marathon freesmachine tilt de kwaliteit van uw werk naar een hoger niveau. Vergeet langdurige en moeilijk te verwijderen hybride polish, gel of acryl lagen met een eenvoudige vijl. Met de Saeyang router, kunt u al dat harde werk een beetje meer plezierig en lonend maken. Het voordeel van dit model is ongetwijfeld de stille werking, die de omgeving niet verstoort. Het apparaat is geschikt voor zowel manicure als pedicure. De machine is wit van kleur en past dus perfect in elke schoonheidssalon, ongeacht de inrichting. Aanbevolen door gekwalificeerde nagelstylistes. De maler voldoet aan de vereiste CE-normen van de Europese Unie.
De polijstmachine moet worden gebruikt volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Houd het buiten het bereik van kinderen en gebruik het niet in zeer vochtige ruimten. Het apparaat is ongeschikt voor gebruik als het netsnoer of de apparatuur beschadigd is. Laat de router niet in het stopcontact zitten als u hem niet gebruikt, om de grootst mogelijke veiligheid te garanderen.

ORIGINEEL PRODUCT SAEYANG / MARATHON MADE IN KOREA
Technische gegevens:
- traploze snelheid van 0-30.000 omw/min
- diameter van de bovenfrees 2.32
- TWIST-LOCK handgreep (frees verwisselen met één beweging)
- koppel 2,9Ncm
- vermogen 45W
- voeding 110-220 V / 50-60Hz
- ergonomische behuizing
- rechts- en linksdraaiend
- bediening via voetpedaal en in de basis
- gewicht van de basis - 1,3 kg
- afmetingen van de basis - 118 x 156 x 78
- gewicht van de frees - 143 g ( zonder kabel )
- afmetingen van de frees - 153 x 28.
Garantie 12 maanden. De freesmachine voldoet aan de CE EU-normen.
SAEYANG
1194 Items

Specifieke referenties

SAEYANG FREESMACHINE...

€ 273,65