0

SAEYANG FREESMACHINE MARATHON 3 CHAMPION WIT + H200

€ 273,65
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717402296
SAEYANG
Aantal

CHAMPION WHITE freesmachine is een professionele freesmachine die in de eerste plaats is ontworpen voor schoonheidssalons, maar ook voor thuisgebruik. Zijn kleine formaat en intuïtieve bediening zijn slechts enkele van zijn voordelen. Het apparaat maakt nauwkeurig, efficiënt en uiterst comfortabel werken mogelijk. De Marathon Champion professionele bovenfrees is van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Een machine die van uw werk een plezier maakt.
De set omvat
- freeskop
- freesvoet
- voetpedaal
- freesstandaard
- handleiding
- garantie

Marathon Champion Saeyang 3 White H200 freesmachine - productspecificaties


De Marathon Champion Saeyang 3 White H200 freesmachine is een professioneel apparaat dat niet alleen op kantoor, maar ook thuis met succes gebruikt kan worden. Door zijn uitstekende prestaties kunt u snel, nauwkeurig en veilig werken. De Champion freesmachine is compact en handig in gebruik. Hij kan worden bediend vanaf de voet of met het voetpedaal. De bediening van de machine is uiterst eenvoudig en intuïtief. De Marathon freesmachine tilt uw werk naar een hoger niveau. Vergeet de lange en moeilijke taak van het verwijderen van lagen hybride polish, gel of acryl met een eenvoudige vijl. Met de Saeyang freesmachine kunt u uw voorheen inspannende werk veel bevredigender en aangenamer maken. Het voordeel van dit model is ongetwijfeld de stille werking die de omgeving niet verstoort. Het apparaat is geschikt voor zowel manicure als pedicure. Het apparaat is wit van kleur en past dus perfect in elke schoonheidssalon, ongeacht het decor. Aanbevolen door gekwalificeerde nagelstylisten. De maler voldoet aan de vereiste CE-normen van de Europese Unie.
De maler moet worden gebruikt volgens de instructies van de fabrikant. Houd het buiten het bereik van kinderen en gebruik het niet in zeer vochtige ruimtes. Het apparaat is ongeschikt voor gebruik als het netsnoer of de apparatuur beschadigd is. Om het hoogste veiligheidsniveau te garanderen, mag u de frees niet aangesloten laten wanneer deze niet in gebruik is.
ORIGINEEL PRODUCT SAEYANG / MARATHON MADE IN KOREA
Technische gegevens:
- traploze snelheid van 0-30k rpm
- diameter frees 2.
32 - TWIST-LOCK handgreep (verwisselen van frees met één beweging)
- koppel 2,9Ncm
- vermogen 45W
- voeding 110-220 V / 50-60Hz
- ergonomische behuizing
- rechtsom en linksom draaien
- bediening via voetpedaal en in de voet
- gewicht van de voet - 1,3 kg
- afmetingen van de basis - 118 x 156 x 78
- gewicht van de actuator - 143 g ( zonder kabel )
- afmetingen van de actuator - 153 x 28.
Garantie 12 maanden. De freesmachine voldoet aan de CE-normen van de Europese Unie.
SAEYANG
9544 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SAEYANG FREESMACHINE...

€ 273,65