0

  OMI PRO-LINE CÄÅ"KI CL-203 NAGELRIEMKNIPPERS BEK12/4MM SCHOOTVERBINDING

  € 22,25
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  8936000922122
  OMI
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  De OMI CL-203 heeft een speciaal ontworpen hellingshoek van het blad waardoor verschillende snijbenaderingen mogelijk zijn zonder schade. Uitgerust met een onderwaterveer, satijnen afwerking met gepolijste elementen.
  OMI omi biedt de beste kwaliteit van haar producten door gebruik te maken van de nieuwste technologie, materialen (Japans kobaltstaal) en vakkundig vakmanschap door zeer ervaren vakmensen.
  De unieke eigenschap van Omi ligt in de duurzaamheid en scherpte die ervoor zorgen dat u overal op het lemmet kunt snijden zonder de huid te breken of te beschadigen. Dit voordeel zorgt voor meer productiviteit en comfort.
  OMI door NGHIA Made in Vietnam
  AUTOCLAW Â STERILISATIE EN CHEMISCHE DESINFECTIE*

  * AUTOCLAVE â BASIS-STERILISATIETEMP. 121°C GEDURENDE 15 MIN, DEACTIVERINGSTEMPERATUUR 132-134°C, DRUK 3 BAR
  LET OP!!!
  STAAL, ZELFS INOX ONGEACHT DE FABRIKANT, KAN ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN BESCHADIGD RAKEN, WAT RESULTEERT IN VERKLEURING, ROEST EN ZELFS CORROSIE.

  *CHEMISCHE DISINFECTIE â MET DE AANBEVELING VAN DE PRODUCENT VOOR DIT DOEL.
  LET OP!!!
  HET NIET VOLGEN VAN DE INSTRUCTIES VAN DE FABRIKANT (TE STERKE OPLOSSING, TE LANGE DESINFECTEERTIJD) KAN EEN REACTIE IN HET METAAL VEROORZAKEN, MET VERKLEURING EN BESCHADIGING VAN HET INSTRUMENT ALS GEVOLG
  OMI
  21 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  OMI PRO-LINE CÄÅ"KI CL-203...

  € 22,25