0

OMI PRO-LINE CÄÅ"KI AL-101 ACRYL NAGELKNIPPER KAAK 16/6MM SCHOOT VERBINDING

€ 24,33
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
8936000915322
OMI
Aantal

OMI AL-101 nagelknipper is vervaardigd met een speciaal ontworpen JAW16/6mm borstel om het knippen van het nagelbed en het verwijderen van de nagelriem te vergemakkelijken. Uitgerust met een enkele trekker, satijn afwerking met gepolijste elementen.
OMI biedt producten van de beste kwaliteit door de invoering van de nieuwste technologie, materialen (Japans kobalt staal) en vakmanschap door zeer ervaren ambachtslieden.
Het unieke van Omi ligt in zijn duurzaamheid en scherpte die ervoor zorgt dat het lemmet op elk punt snijdt zonder de huid te breken of te beschadigen. Dit voordeel verhoogt de productiviteit en het werkcomfort.
OMI by NGHIA Made in Vietnam
GESCHIKT VOOR STERILISATIE IN EEN AUTOCLAAF EN DESINFECTIE IN CHEMISCHE PROCESSEN*.

* AUTOCLAVE â BASIS STERILIZATIE TEMP. 121°C GEDURENDE 15MIN, DEACTIVERINGSTEMPERATUUR 132-134°C, DRUK 3 BAR
OPGELET!!!
STAAL, ZELFS ROESTVRIJ STAAL ONGEACHT DE FABRIKANT KAN ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN BESCHADIGD WORDEN MET VERKLEURING, ROEST OF ZELFS CORROSIE ALS GEVOLG.

*Chemische ontsmetting â met een geschikte vloeistof die volgens de aanbevelingen van de fabrikant moet worden gebruikt.
OPGELET!!!
HET NIET OPVOLGEN VAN DE INSTRUCTIES VAN DE FABRIKANT (TE STERKE OPLOSSING, TE LANGE DESINFECTEERTIJD) KAN EEN REACTIE VAN HET METAAL VEROORZAKEN, MET VERKLEURING EN BESCHADIGING VAN HET INSTRUMENT TOT GEVOLG
OMI
61 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

OMI PRO-LINE CÄÅ"KI AL-101...

€ 24,33