0

  OMI PRO-LINE NAGELKNIPPERS AL-101 BEK16/6MM SCHOOTVERBINDING

  € 24,33
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  8936000915322
  OMI
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  De OMI AL-101 nagelknipper is vervaardigd met een speciaal ontworpen JAW16/6mm borstel om het knippen van het nagelbed en het verwijderen van nagelriemen te vergemakkelijken. Voorzien van een enkele tak, satijnen afwerking met gepolijste elementen.
  OMI omi biedt de beste kwaliteit van haar producten door de introductie van de nieuwste technologie, materialen (Japans kobaltstaal) en vakmanschap door zeer ervaren ambachtslieden.
  De unieke eigenschap van Omi ligt in de duurzaamheid en scherpte die ervoor zorgt dat het mes op elk punt snijdt zonder de nagelriem te breken of te beschadigen. Dit voordeel zorgt voor meer productiviteit en comfort.
  OMI door NGHIA Made in Vietnam
  AUTOCLEAN STERILISATIE EN CHEMISCHE DESINFECTIE*

  * AUTOCLAVE â BASIS-STERILISATIE TEMP. 121°C GEDURENDE 15 MIN, DEACTIVERINGSTEMPERATUUR 132-134°C, DRUK 3 BAR
  OPGELET!!!
  STAAL, ZELFS INOX ONGEACHT DE FABRIKANT, KAN ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN BESCHADIGD WORDEN, MET VERKLEURING, ROEST EN ZELFS CORROSIE TOT GEVOLG.

  *CHEMISCHE DISINFECTIE â MET DE AANBEVELING VAN DE PRODUCENT VOOR DIT DOEL.
  LET OP!!!
  HET NIET
  VOLGEN VAN DE INSTRUCTIES VAN DE FABRIKANT (TE STERKE OPLOSSING, TE LANGE ONTSMETTINGSTIJD) KAN EEN REACTIE IN HET METAAL VEROORZAKEN, MET VERKLEURING EN BESCHADIGING VAN HET INSTRUMENT TOT GEVOLG
  OMI
  49 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  OMI PRO-LINE NAGELKNIPPERS...

  € 24,33

  New arrival