0
    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML
    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML
    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML
    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML
    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML

    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML

    € 9,12

    € 9,12

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717418679

    GEZICHTSREINIGER
    Ontworpen voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. De dagelijks verzorgende formule reinigt mild, zuivert en verwijdert make-up. Dankzij zeeëgel-extract en algen heeft het een antibacteriële en verfrissende werking. Panthenol, paardenkastanje en zoethoutextracten kalmeren en verminderen irritatie. Maakt de huid schoon, fris en zacht.

    Actieve stoffen:

    Panthenol
    Panthenol, provitamine B5. Werkt ontstekingsremmend en antibacterieel, versnelt de regeneratie van de huid. Geeft de huid een glad gevoel. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het dringt gemakkelijk door in de huid, vermindert epidermaal vochtverlies en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en soepel wordt. Helpt wondjes en kleine huidverwondingen te genezen.

    Fucus Vesiculosus-extract
    Zeekelpextract bevat jodium, alginezuur, fucoidine, laminarin, mannitol en vitamines: B1, B2, C, D, E, H, K, foliumzuur, sporenelementen. Duindoorn heeft zuiverende, ontgiftende en gladmakende eigenschappen. Het heeft een remineraliserende werking, herstelt het evenwicht en de juiste hydratatie van de huid.

    Extract van Ascophyllum Nodosum
    Bruinwierextract rijk aan macro- en micro-elementen (m.in. calcium, magnesium, natrium, kalium, zwavel, fosfor, jodium, koper, zink, selenium), polysachariden, EFA's, vitamine C, E, K, B-vitamines, pro-vitamine A.
    Het heeft een intensief hydraterend, revitaliserend en verstevigend effect, verbetert het uiterlijk en de kleur van de huid, verzacht acne en huidlaesies en brengt verlichting.

    Betula Alba bladextract
    Extract van berkenbladeren en -schors. Geeft de huid een gezonde uitstraling, verzacht irritaties en bevordert de wondgenezing. Heeft een antiseptische en exfoliërende werking,

    Echinacea Purpurea-extract
    Purple huckleberry-extract bevat koffiezuurderivaten, flavonoïden, polyacetylenen, polysacchariden en kleine hoeveelheden essentiële olie. Ondersteunt m.in. behandeling van acneletsels, psoriasis, eczeem of herpes. Het verzacht irritaties en ontstekingen, hydrateert, regenereert, neutraliseert vrije radicalen, maakt de huid elastischer en verstevigt haar. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren en vertraagt het huidverouderingsproces.

    Glycyrrhiza Glabra-extract
    Zoethoutwortelextract. Verzacht irritaties, bevordert genezing, vermindert roodheid, heeft een regenererend en verhelderend effect. Het heeft sterk waterbindende eigenschappen. Bevat glabradine, dat het melanogenese proces in de huid stimuleert en verkleuring voorkomt.

    Aesculus Hippocastanum-extract
    Paardekastanje-extract bevat flavonoïden, escinoïden, cumarineverbindingen en tanninen die de wanden van de haarvaten afsluiten, hun broosheid verminderen en hun elasticiteit herstellen. Verbetert de doorbloeding van de huid en vermindert zwellingen. De bioflavonoïden in het extract remmen de afbraak van hyaluronzuur in de huid, wat huidveroudering versnelt. Daarnaast heeft het extract een antiseptische en anti-oedeemwerking.
    Wijze van gebruik:
    Aanbrengen op gezicht, hals en decolleté, zachtjes inmasseren. Afwassen met warm water.
    Capaciteit: 200 ml
    SYIS
    308 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717418679
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS GEZICHTSREINIGER 200 ML

    € 9,12