0

  FARMONA RETIN GOLD Goud verstevigend en oplichtend masker 200 ml

  € 21,28
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5900117951521
  FARMONA
  Hurry up! Only 10 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  FARMONA RETIN GOUD Goud Verstevigend en Verhelderend Masker 200ml
  Goud is een van de zeldzaamste elementen in de natuur, zijn helende en verzorgende eigenschappen zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Laboratorium Kosmetyków Naturalnych FARMONA hebben besloten de werking van colloïdaal goud te combineren met retinol en hebben een luxueuze verstevigende en verhelderende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté gecreëerd. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten ziet de huid er jonger, stralend en vol energie uit.
  DOEL: Alle huidtypes (50+), huid met zichtbare tekenen van veroudering, dofheid, die verheldering en versteviging nodig heeft.
  RESULTATEN: Onmiddellijke verstrakking en versteviging, verbetering van de microcirculatie van de huid, verzachting en vermindering van rimpels, regeneratie van de huid, vermindering van tekenen van vermoeidheid en stress, opheldering, verheldering en verbetering van de teint. Het vergemakkelijkt het aanbrengen en verlengt de levensduur van make-up.
  10 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  FARMONA RETIN GOLD Goud...

  € 21,28