0

  FARMONA RETIN GOLD Anti-Aging Gladmakende en Verhelderende Crème 150 ml

  € 18,24
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5900117951538
  FARMONA
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  FARMONA RETIN GOUD Anti-aging gladmakende en verlichtende crème 150ml
  Goud is een van de zeldzaamste elementen in de natuur en de helende en verzorgende eigenschappen ervan zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Laboratorium Kosmetyków Naturalnych FARMONA hebben besloten om de werking van colloïdaal goud te combineren met retinol en hebben een luxueuze verstevigende en verhelderende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté gecreëerd. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten ziet de huid er jonger, stralend en vol energie uit.
  DOEL: Alle soorten rijpere huid (50+), huid met zichtbare tekenen van veroudering, dofheid, die verhelderd en verstevigd moet worden.
  RESULTATEN: De huid gladmaken, optimaal hydrateren en stimuleren, de biomechanische eigenschappen van de huid verbeteren â stevigheid, dichtheid en elasticiteit, rimpels vervagen, de teint egaliseren, de huid subtiel verlichten, de huid weer laten stralen en er jeugdig uit laten zien.
  25 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  FARMONA RETIN GOLD...

  € 18,24