0
    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE COCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE COCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE COCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE COCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE COCKTAIL 500 ML

    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE COCKTAIL 500 ML

    € 12,71
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717446924

    HYDRATERENDE COCKTAIL

    Hydraterende cocktail voor alle huidtypes, met name de droge huid. Dankzij het gehalte aan ureum, allantoïne en hyaluronzuur hydrateert de oplossing intensief, verzacht en maakt de huid glad. Melkeiwitten en gluconolacton voeden de huid, verstevigen en versnellen de celvernieuwing. De lotion is verrijkt met ananas- en granaatappelextracten.
    De lotionkan gebruikt worden voor de volgende behandelingen:
    waterstofreiniging,
    cavitatiepeeling,
    zuurstofinfusie,
    oxybrasie en dagelijkse toepassing.
    Actieve stoffen:

    Natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend bestanddeel. Het verhoogt de elasticiteit van het weefsel (opperhuid, collageen- en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van opperhuid en huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogheid en rimpelvorming van de huid. De unieke eigenschap is het grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde huid wordt glad, soepel, elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.

    Urea
    Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterend effect, vergemakkelijkt de waterbinding met keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag en vergemakkelijkt daardoor het binnendringen van actieve ingrediënten. Urea heeft ook een antibacteriële werking. Het maakt de huid glad en soepel en werkt op cellulair niveau, waardoor het zo goed werkt.

    Allantoïne
    Allantoïne is een ureumderivaat met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versnelt de wondgenezing.

    Gehydrolyseerd melkeiwit
    Gehydrolyseerd
    melkeiwit dat rijk is aan asparaginezuur en glutaminezuur. Het heeft effectieve hydraterende en verzachtende eigenschappen. Houdt water vast in de huid om overmatige uitdroging te voorkomen. Versterkt de hydrolipidenfilm van de opperhuid.

    Gluconolacton
    Gluconolacton is een natuurlijke antioxidant met sterke hydraterende eigenschappen, versnelt de celregeneratie, verstevigt en reinigt de huid en is zeer nuttig bij het verlichten van de effecten van zonnebrand. Het wordt vooral aanbevolen voor de allergische, gevoelige en vasculaire huid. Het vermindert de ruwheid van de huid, kalmeert irritaties, helpt onzuiverheden na de zon en acne te elimineren en vermindert het ontstaan van verwijde bloedvaatjes.

    Tocoferol
    Vitamine E met antioxiderende eigenschappen, remt huidverouderingsprocessen en radicale lipideoxidatie in de epidermis en dermis. Herstelt de natuurlijke epidermale barrière en voorkomt effectief irritatie. Het voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de bloedtoevoer naar de huid.

    Ananas Sativus Vruchtenextract
    Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebracht, exfolieert bromelaïne zachtjes dode huidcellen en heeft het een verzachtende werking, waardoor het de geïrriteerde huid helpt te regenereren. Het heeft ontstekingsremmende en oedeemwerende effecten. Ananasextract combineert de voordelen van de zacht exfoliërende werking van bromelaïne met de revitaliserende en hydraterende werking van suikers, vitaminen en mineralen.

    Punica Granatum Vruchtenextract
    Granaatappelextract met een ongelooflijke voedingswaarde. De granaatappelvrucht is rijk aan Omega-5 vetzuren en heeft een hoge antioxidantwerking. Het heeft een regenererend, hydraterend, verjongend en tonifiërend effect op de huid. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Heeft ontstekingsremmende en anti-jeuk eigenschappen.

    SYIS
    137 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717446924
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS HYDRO VOCHTINBRENGENDE...

    € 12,71