0
    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL 500 ML
    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL 500 ML

    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL 500 ML

    € 13,98

    € 13,98

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717446931

    HYDROVOEDINGSCOCKTAIL

    Voedende cocktail voor alle huidtypes, vooral de rijpere huid. Dankzij collageen en koninginnengelei verkwikt de oplossing sterk, regenereert en voorkomt het huidverouderingsproces. Algenextract (blaaswier) verstevigt en egaliseert de huid en is een bron van macro- en micro-elementen en vitaminen. Het product is verrijkt met ananas- en granaatappelextracten.
    Het productkan gebruikt worden voor de volgende behandelingen:
    waterstofreiniging,
    cavitatiepeeling,
    zuurstofinfusie,
    oxybrasie en dagelijkse toepassing.
    Actieve ingrediënten:

    Oplosbaar Collageen
    Collageen
    is verantwoordelijk voor het in stand houden van het hydratatieniveau van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op deze manier wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verminderd. De afgebroken moleculen dringen diep in de huid door, waar ze de bouwstof van natuurlijk collageen worden. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en maakt de huid elastischer en gladder.

    Fucus Vesiculosus-extract
    Fucus Vesiculosus-extract heeft een sterk hydraterende en antioxiderende werking, revitaliseert, regenereert, voorkomt en verzacht rimpels, verstevigt en egaliseert de huid, verbetert de bloedmicrocirculatie. Bevat waardevolle antioxidanten, vitamine E en C, proteïnen, mineralen, aminozuren en polysacchariden. Herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen. Bijzonder geschikt voor de rijpere huid, helpt fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan.
    Royal Jelly
    Koninginnengelei
    is een natuurlijk ingrediënt met een hoog gehalte aan voedingsstoffen. Het regenereert sterk en helpt de huid te genezen. Het heeft een hydraterend, gladmakend en conditionerend effect. Het is een uitstekende antioxidant dankzij het natuurlijke vitaminegehalte. Het vertraagt het verouderingsproces. Het wordt ook aanbevolen voor talgregulerende cosmetica. Koninginnengelei wordt al sinds de oudheid beschouwd als een jeugdelixer, omdat het onder andere proline, asparaginezuur, B-vitamines, vitamine C, eiwitten, koolhydraten en zwavel bevat.
    Ananas Sativus Vruchtenextract
    Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebracht, exfolieert bromelaïne zachtjes dode huidcellen en heeft het een verzachtende werking, waardoor het de geïrriteerde huid helpt te regenereren. Het heeft ontstekingsremmende en oedeemwerende effecten. Ananasextract combineert de voordelen van de zacht exfoliërende werking van bromelaïne met de revitaliserende en hydraterende werking van suikers, vitaminen en mineralen.

    Punica Granatum Vruchtenextract
    Granaatappelextract met een ongelooflijke voedingswaarde. De granaatappelvrucht is rijk aan Omega-5 vetzuren en heeft een hoge antioxidantwerking. Het heeft een regenererend, hydraterend, verjongend en tonifiërend effect op de huid. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Heeft ontstekingsremmende en anti-jeuk eigenschappen.

    SYIS
    909 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717446931
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS HYDROVOEDINGSCOCKTAIL...

    € 13,98