0

  APIS Dermasoft Intensief verzachtende gel na huidirritatiebehandelingen 50ml

  € 6,36
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5901810002992
  APIS
  Hurry up! Only 8 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  Deze natuurlijke, verzachtende gel bevat het innovatieve Dermasooth TM complex, bestaande uit Aziatische basilicum, distel en de actieve fractie van Enteromorpha compressa algen, ontworpen om de processen die huidirritatie veroorzaken te verzachten. Het vermindert het ontstekingsbevorderende effect op de bloedvaten en vermindert niet alleen de roodheid van de huid, maar versnelt ook, naarmate het aanbrengen vordert, de regeneratie van het beschadigde gebied. Verrijkt met antibacterieel en aseptisch geïoniseerd zilver en arnica-extract, d-panthenol, leliewater, hyaluronzuur en Hydromanil TM complex. Kalmeert irritaties effectief en koelt zachtjes af voor onmiddellijke verlichting, en helpt de huid optimaal gehydrateerd te houden.
  Indicaties: voor de gevoelige huid die geïrriteerd is na esthetische geneeskunde en cosmetische procedures - microdermabrasie, mesotherapie, elektrocoagulatie, peeling, radiogolven.
  8 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  APIS Dermasoft Intensief...

  € 6,36