0

  FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Gespecialiseerde ampullen om zwak en vallend haar te versterken 10x5 ml

  € 20,46
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5900117009345
  FARMONA
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Gespecialiseerde ampullen om zwak en vallend haar te versterken 10x5ml
  Gespecialiseerde trichologielijn â moderne hoofdhuid- en haarverzorging Wij presenteren een innovatieve trichologiebehandeling op basis van perfect geselecteerde ingrediënten. Geschikt voor alle soorten hoofdhuid en haar. Het wordt in het bijzonder aanbevolen voor mensen die een duidelijke verslechtering van de conditie van hun haar hebben opgemerkt. Onze nieuwe trichologielijn is gecreëerd voor verzwakt, dun, fijn, langzaam groeiend haar met een neiging tot uitvallen. Het kan worden gebruikt door mensen met een overmatig droge hoofdhuid en haar en door mensen met droogteproblemen. Specialistische versterkende ampullen Voor verzwakt en uitvallend haar Doel: Alle soorten hoofdhuid en haar. Speciaal aanbevolen voor verzwakt, dun, fijn, langzaam groeiend haar dat de neiging heeft uit te vallen.
  Actieve bestanddelen: Trichogen, vitamine B3, Biolin, D-panthenol, cafeïne
  Resultaten: Zichtbare versterking en intensieve regeneratie van verzwakt haar. Vermindert effectief haaruitval. Stimuleert de groei van nieuwe haren. Gebruiksaanwijzing: De inhoud van de ampul op de hoofdhuid aanbrengen en masseren. Niet uitspoelen. Dagelijks aanbrengen gedurende 21 dagen. Om de effecten te behouden is het aanbevolen om elke 2 maanden te behandelen. Voor het beste resultaat gebruikt u een gespecialiseerde peeling, shampoo en TRYCHO CARE masker. De ampullen kunnen ook worden gebruikt met micro-naald mesotherapie met behulp van een dermapen of met micro-naald mesotherapie met behulp van een roller. Gespecialiseerde trichologielijn â moderne hoofdhuid- en haarverzorging Introductie van een innovatieve trichologiebehandeling op basis van perfect geselecteerde ingrediënten. Geschikt voor alle soorten hoofdhuid en haar. Het wordt met name aanbevolen voor mensen die een duidelijke verslechtering van de conditie van hun haar hebben geconstateerd. Onze nieuwe trichologie lijn is gecreëerd voor verzwakt, dun, fijn, langzaam groeiend haar met een neiging tot uitvallen. Het kan worden gebruikt door mensen met een overmatig droge hoofdhuid en haar en door mensen met droogteproblemen. Specialistische versterkende ampullen Voor verzwakt en uitvallend haar Doel: Alle soorten hoofdhuid en haar. Vooral aanbevolen voor verzwakt, dun, fijn, langzaam groeiend haar dat de neiging heeft uit te vallen.
  Actieve bestanddelen: Trichogen, vitamine B3, Biolin, D-panthenol, cafeïne Effecten: Zichtbare versterking en intensieve regeneratie van verzwakt haar. Vermindert effectief haaruitval. Stimuleert de groei van nieuwe haren. Gebruiksaanwijzing: De inhoud van de ampul op de hoofdhuid aanbrengen en masseren. Niet uitspoelen. Dagelijks aanbrengen gedurende 21 dagen. Om de effecten te behouden is het aanbevolen om elke 2 maanden te behandelen. Voor het beste resultaat gebruikt u een gespecialiseerde peeling, shampoo en TRYCHO CARE masker. De ampullen kunnen ook worden gebruikt met micro-naald mesotherapie met behulp van een dermapen of met micro-naald mesotherapie met behulp van een roller.
  25 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY...

  € 20,46