0

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGIE Speciale ampullen om zwak en vallend haar te versterken 10x5 ml

€ 20,46
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117009345
FARMONA
Aantal

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGIE Speciale ampullen voor verzwakt en uitvallend haar 10x5ml
Specialistische trichologielijn â moderne hoofdhuid- en haarverzorging Introductie van een innovatieve trichologiebehandeling op basis van perfect geselecteerde ingrediënten. Geschikt voor elk type hoofdhuid en haar. Het wordt in het bijzonder aanbevolen voor mensen die een duidelijke verslechtering van de conditie van hun haar hebben opgemerkt. Onze nieuwe trichologie lijn is gecreëerd voor zwak, dun, fijn, langzaam groeiend en terugwijkend haar. Het kan worden gebruikt door mensen met een overmatig droge hoofdhuid en haar en mensen met droogheidsproblemen. Speciale ampullen om het haar te versterken Voor verzwakt en uitvallend haar: Alle soorten hoofdhuid en haar. Speciaal aanbevolen voor zwak, dun, fijn, langzaam groeiend en terugwijkend haar.
Actieve bestanddelen: Trichogen, vitamine B3, Biolin, D-panthenol, cafeïne.
Resultaten: Zichtbare versteviging en intensieve regeneratie van verzwakt haar. Vermindert effectief haaruitval. Stimulering van nieuwe haargroei. Gebruik: De inhoud van de ampul op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren. Niet afspoelen. Dagelijks aanbrengen gedurende 21 dagen. Om de effecten te behouden, wordt een behandeling om de 2 maanden aanbevolen. Voor het beste resultaat gebruikt u een gespecialiseerde peeling, shampoo en TRYCHO CARE masker. De ampullen kunnen ook worden gebruikt met micro-naald mesotherapie met een dermapen of met micro-naald mesotherapie met een roller. Specialistische trichologielijn â moderne hoofdhuid- en haarverzorging Introductie van een innovatieve trichologiebehandeling op basis van perfect geselecteerde ingrediënten. Geschikt voor elk type hoofdhuid en haar. Het wordt in het bijzonder aanbevolen voor mensen die een duidelijke verslechtering van de conditie van hun haar hebben opgemerkt. Onze nieuwe trichologie lijn is gecreëerd voor zwak, dun, fijn, langzaam groeiend en terugwijkend haar. Het kan worden gebruikt door mensen met een overmatig droge hoofdhuid en haar en mensen met droogheidsproblemen. Speciale ampullen om het haar te versterken Voor verzwakt en uitvallend haar: Alle soorten hoofdhuid en haar. Speciaal aanbevolen voor zwak, dun, fijn, langzaam groeiend en terugwijkend haar.
Actieve bestanddelen: Trichogen, vitamine B3, Biolin, D-panthenol, cafeïne: Zichtbare versteviging en intensieve regeneratie van verzwakt haar. Vermindert effectief haaruitval. Stimulering van nieuwe haargroei. Gebruik: De inhoud van de ampul op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren. Niet afspoelen. Dagelijks aanbrengen gedurende 21 dagen. Om de effecten te behouden, wordt een behandeling om de 2 maanden aanbevolen. Voor het beste resultaat gebruikt u een gespecialiseerde peeling, shampoo en TRYCHO CARE masker. De ampullen kunnen ook worden gebruikt met micro-naald mesotherapie met een dermapen of met micro-naald mesotherapie met een roller.
12 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGIE...

€ 20,46