0

Å"EL TECTONIC 15 G BAL

€ 15,89
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5910000000000
ACTIVESHOP
Hurry up! Only 5 item(s) left in Stock!
Aantal

NIEUW!!!
TECTONIC is de enige nagelgel in Europa!

Dankzij
de zijdevezels in de gel verhardt zelfs het dunste laagje de nagel niet alleen, maar herstelt het ook de beschadigde nagelplaat, waardoor deze er heel natuurlijk uitziet.

De in de suspensie ingebedde zijdevezels geven de gel een karakteristieke consistentie die kan worden vergeleken met die van helder acryl vermengd met vloeistof. Hij sleept niet zoals een klassieke gel, waardoor hij zeer gemakkelijk aan te brengen is. Het heeft de consistentie om zich naar de vorm van de nagel te vormen en polymeriseert pas na contact met het door de UV-lamp uitgezonden licht. De gel is enigszins melkachtig van kleur door de grote hoeveelheid zijdevezels, maar wordt na uitharding volledig kleurloos. Het is ideaal voor het inbedden van versieringen. Het wordt niet glanzend na uitharding en wassen met een reinigingsmiddel.
Het wordt aanbevolen om Tectonic over een andere éénfase-gel zoals Clear of Gold aan te brengen voor een betere hechting van de gel.

Deze methode is geschikt voor actieve vrouwen voor wie zowel het esthetische uiterlijk van de handen als een hoge duurzaamheid van de nagels uiterst belangrijk zijn.
De gel hardt niet uit in een led lamp.
15 gram inhoud.

ACTIVESHOP
5 Items

Specifieke referenties

Å"EL TECTONIC 15 G BAL

€ 15,89