0

OMI PRO-LINE CÄGI NL-103 NAGELKNIPPER SCHOOTVERBINDING

€ 38,42
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
8936000915438
OMI
Aantal

De OMI NL-103 nagelknipper heeft een speciaal ontworpen vorm van de bekken, die verschillende benaderingen van de nagelkniptaak mogelijk maakt en daardoor het werkcomfort verbetert. Voorzien van een enkele vering, satijnen afwerking met gepolijste elementen.
OMI omi biedt de beste kwaliteit van haar producten door de introductie van state-of-the-art technologie, materialen (Japans kobaltstaal) en vakkundig vakmanschap door zeer ervaren vakmensen.
Het unieke kenmerk van Omi ligt in de duurzaamheid en scherpte die ervoor zorgen dat u overal op het mes kunt knippen zonder de huid of de nagel te breken of te beschadigen. Dit voordeel zorgt voor meer productiviteit en comfort.
OMI door NGHIA Gemaakt in Vietnam
HET GEREEDSCHAP IS GESCHIKT VOOR AUTOCLAAFSTERILISATIE EN DESINFECTIE IN CHEMISCHE KASTEN*

* AUTOCLAVE â BASIS STERILISATIE TEMP. 121°C GEDURENDE 15 MIN, DEACTIVERINGSTEMPERATUUR 132-134°C, DRUK 3 BAR
LET OP!!!
STAAL, ZELFS INOX ONGEACHT DE FABRIKANT, KAN ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN BESCHADIGD WORDEN, MET ALS GEVOLG VERKLEURING, ROEST EN ZELFS CORROSIE.

*CHEMISCHE DISINFECTIE â MET DE AANBEVELING VAN DE PRODUCENT VOOR DIT DOEL.
LET OP!!!
HET NIET
VOLGEN VAN DE INSTRUCTIES VAN DE FABRIKANT (TE STERKE OPLOSSING, TE LANGE ONTSMETTINGSTIJD) KAN EEN REACTIE IN HET METAAL VEROORZAKEN, MET VERKLEURING EN BESCHADIGING VAN HET INSTRUMENT TOT GEVOLG
OMI
86 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

OMI PRO-LINE CÄGI NL-103...

€ 38,42