0

OMI PRO-LINE CÄGI NB-103 NAGELKNIPPER DOOSVERBINDING

€ 37,04
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
8936000915490
OMI
Aantal

De OMI NB-103 handstukken hebben een speciaal ontworpen vorm van de bekken, die maakt mogelijk verschillende benaderingen om nagels te knippen en verbetert daardoor het werkcomfort. De poedervormige knevel zorgt voor extra sterkte op de as voor een soepele, veilige en zekere snede. Voorzien van een enkele remveer met openend slot, satijnglans met gepolijste elementen.
OMI biedt producten van de beste kwaliteit door de invoering van de nieuwste technologie, materialen (Japans kobaltstaal) en vakmanschap.
Het unieke van Omi ligt in zijn duurzaamheid en scherpte die ervoor zorgt dat u overal op het mes kunt snijden zonder uw huid of nagel te breken of te beschadigen. Dit voordeel zorgt voor een hogere productiviteit en meer werkcomfort.
OMI by NGHIA Made in Vietnam
HET INSTRUMENT IS GESCHIKT VOOR STERILISATIE IN EEN AUTOCLAAF EN DESINFECTIE IN CHEMISCHE KASTEN*.

* AUTOCLAVE â BASIS STERILIZATIE TEMP. 121°C GEDURENDE 15MIN, DEACTIVERINGSTEMPERATUUR 132-134°C, DRUK 3 BAR
OPGELET!!!
STAAL, ZELFS INOX ONGEACHT DE FABRIKANT KAN ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN BESCHADIGD WORDEN MET VERKLEURING, ROEST OF ZELFS CORROSIE ALS GEVOLG.

*Chemische ontsmetting â met een geschikte vloeistof die volgens de aanbevelingen van de fabrikant moet worden gebruikt.
OPGELET!!!
HET NIET OPVOLGEN VAN DE INSTRUCTIES VAN DE FABRIKANT (TE STERKE OPLOSSING, TE LANGE DESINFECTEERTIJD) KAN EEN REACTIE VAN HET METAAL VEROORZAKEN, MET VERKLEURING EN BESCHADIGING VAN HET INSTRUMENT TOT GEVOLG
OMI
55 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

OMI PRO-LINE CÄGI NB-103...

€ 37,04