0
    SNIPPEX WIMPERKRULLER S100 ROZE

    SNIPPEX WIMPERKRULLER S100 ROZE

    € 2,21

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451140

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    De Snippex wimperkruller is een eenvoudig apparaat waarmee u zelfs thuis snel een mooie krul in de wimpers kunt krijgen. Hiermee kunt u de wimpers vanaf de wortel optillen en krullen, en de zacht afgeronde vorm garandeert een natuurlijk effect.

    Gebruiksgemak

    De functionele vorm garandeert comfortabel gebruik. Het is uitgerust met een efficiënt mechanisme dat de tang automatisch opent, wat een veilig en soepel gebruik garandeert. De wimperkruller heeft een metalen constructie en een speciale rubberen hoes die de wimpers beschermt tegen beschadiging. Dankzij de anti-slip handgrepen ligt hij perfect in de hand voor comfortabel gebruik.

    Hygiëne gereedschap

    Krul uw wimpers voordat u mascara aanbrengt, dit is veiliger voor de haartjes en voorkomt dat ze breken. Denk er ook aan dat de wimperkruller na elk gebruik gedesinfecteerd moet worden. Verontreinigingen die erop achterblijven (e.g. opperhuid, talg, cosmetica) kunnen ooginfecties veroorzaken.

    Hoe wimpers krullen met een wimperkruller?

    Breng het goed gevormde holle deel van de kruller voorzichtig aan op het bovenste ooglid, zo dicht mogelijk bij de wortel van de wimpers. De haartjes moeten tussen de tang van de kruller zitten. Pas op dat u niet in de huid van het ooglid grijpt.
    Trek het apparaat strak en houd het 10 tot 30 seconden vast om de haartjes te laten buigen. Voor het beste en langdurigste resultaat knijpt u de wimpers op verschillende punten bij de wortel, in het midden en helemaal bovenaan vast.
    Laat het kneepje voorzichtig los.
    Voor een nog mooier effect accentueert u uw wimpers met mascara.

    Afmetingen:
    Totale lengte: 11 cm
    Breedte van de tang: 3 cm

    SNIPPEX
    210 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SNIPPEX WIMPERKRULLER S100...

    € 2,21