0

XPREEN SONISCHE TANDENBORSTEL

€ 32,89
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717434822
XPREEN
Aantal

De Xpreen elektrische tandenborstel maakt gebruik van sonische technologie en een innovatieve borstelloze motor om uw tanden te reinigen met maximaal 38.000 poetsbewegingen per minuut.De vegende beweging drijft vloeistoffen diep in de ruimtes tussen de tanden en langs de tandvleesrand. Hij reinigt uw tanden 10 keer beter dan een gewone tandenborstel.
De borstel heeft 5 poetsstanden: Clean, Sensitive, White, Gum en Polish. Een sonische elektrische tandenborstel die voldoet aan uw verschillende poetsbehoeften voor een unieke, comfortabele poetservaring.
Slim: de ingebouwde intelligente geheugenchip onthoudt automatisch uw laatste selectie. De timer zorgt voor voldoende poetstijd en de quadpacer stopt elke 30 s / 45 s om ervoor te zorgen dat elke tand is gereinigd.
7ladingen per jaar: De ingebouwde 1800 mAh lithium batterij gaat ongeveer 50 dagen mee op één lading (bij gebruik van de poetsstand telkens 2 minuten en twee keer per dag).
Sonische tandenborstel: De tandenborstel is goed ontworpen en heeft een compact en elegant uiterlijk. Het antislip handvat ligt heerlijk in de hand. En de IPX7 waterdichte behuizing maakt ââ veel veiliger in gebruik.
Specificaties:
Productfunctie: reinigt uw tanden en maakt uw tanden witter
Capaciteit van de batterij: 1800 mAh
Oplaadmodus: DC opladen
Laadstroom: DC 5 V / 300 mAh
Oplaadtijd: ca. 6 uur
Levensduur: ca. 50 dagen (kan variëren afhankelijk van de gebruiksfrequentie)
Materiaal: DuPont diamantwas
De levensduur van de opzetborstel: Om gezondheidsredenen moet de borstelkop om de 3 maanden worden vervangen. (Het is tijd om de borstelkop te vervangen wanneer de blauwe was vervaagt)
De verpakking bevat:
- apparaat
- standaard opzetborstel
-oplaadkabel
- gebruiksaanwijzing
Wij wijzen u erop dat u overeenkomstig artikel 38, lid 5, van de wet inzake consumentenrechten om gezondheids- en hygiënische redenen niet het recht hebt een overeenkomst op afstand te herroepen voor producten die in een verzegelde verpakking zijn geleverd, indien de verpakking na levering is geopend.
XPREEN
176 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

XPREEN SONISCHE TANDENBORSTEL

€ 32,89