0
    IWAX BADSTOF HANDSCHOENEN 2 STUKS
    IWAX BADSTOF HANDSCHOENEN 2 STUKS
    IWAX BADSTOF HANDSCHOENEN 2 STUKS

    IWAX BADSTOF HANDSCHOENEN 2 STUKS

    € 5,89

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717450983

    Het merk iWAX richt zich op het leveren van multifunctionele hulpmiddelen voor cosmetische wax- en paraffinebehandelingen, zoals moderne waxverwarmers voor ontharing. Het richt zich op een interessant ontwerp, veelzijdigheid en gebruiksgemak van het product, waardoor het aanbod van iWAX zowel voor professioneel gebruik als voor thuisgebruik bedoeld is.

    Een nuttig accessoire in handverzorging

    Witte badstof handschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van elke schoonheidssalon. Ze zijn perfect voor veel handverzorgingsbehandelingen, inclusief die waarbij paraffinewas wordt gebruikt. Ze zijn gemaakt van zacht en aangenaam materiaal voor het lichaamen zijn ook geschikt voor thuisgebruik.

    Voordelen van badstof handschoenen

    Ze houden de warmte goed vast, waardoor ze de opname van actieve stoffen in de huid ondersteunen tijdens verschillende behandelingen, waardoor de doeltreffendheid ervan toeneemt. De universele maat maakt ze geschikt voor handen van alle maten, en klittenband voorkomt dat ze per ongeluk afglijden.

    Wat doet een paraffinebehandeling?

    De paraffinebehandeling voedt niet alleen, maar verzacht ook de opperhuid. Dankzij de specifieke werking van paraffine worden de stoffen die later op de handen worden aangebracht beter opgenomen en voeden ze de huid effectiever. De behandeling verbetert de conditie van de droge huid aanzienlijk, dus het is de moeite waard om het te gebruiken, vooral in de herfst en winter.

    De verpakking bevat twee stuks.

    Afmetingen: 28×15 cm

    IWAX
    268 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    IWAX BADSTOF HANDSCHOENEN 2...

    € 5,89