1
    Claresa bouwgel Soft&Easy glam roze 90g
    Claresa bouwgel Soft&Easy glam roze 90g
    Claresa bouwgel Soft&Easy glam roze 90g
    Claresa bouwgel Soft&Easy glam roze 90g
    Claresa bouwgel Soft&Easy glam roze 90g

    Claresa bouwgel Soft&Easy glam roze 90g

    € 33,14

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5903819817584
    Laatste items in voorraad

    Hurry up! Only 3 item(s) left in Stock!

    CLARESA SOFT&EASY BUILDER GEL GLAM PINK 90G
    Is hybride lak in uw geval niet genoeg? Hebt u een superduurzame, effectieve styling nodig die u snel thuis kunt doen? Bent u op zoek naar een manier om de natuurlijke nagelplaat gemakkelijk te verharden of uw nagels te verlengen? Onze nieuwe SOFT&EASY BUILDER GEL is een product voor u!

    De innovatieve gelformule met een unieke structuur en dichtheid maakt het product perfect waterpas, waardoor zelfs een niet erg ervaren gebruiker zijn fouten kan vergeven. Snel werken wordt ook vergemakkelijkt door thixotropie (vloeibaar geheugen), dat druppelen op de nagelriemen voorkomt. Styling metSOFT&EASY vereist geen vijlen of Top - veeg gewoon de dispersielaag af met Cleaner en intens glanzende nagels zijn klaar!

    Dankzij de moderne formule van de gel met uitstekende hechting* kunt u de plaat zelfs met een dunne laag uitlijnen, uitharden en verlengen, waardoor u bij het stylen een look krijgt die lijkt op de natuurlijke nagelplaat met een duurzaamheid van minstens 4 weken(!). Het voorkomt ook dat de nagels breken en afbrokkelen, waardoor ze veel langer kunnen groeien. De speciale Heatless formule, dankzij de lage polymerisatietemperatuur, minimaliseert verbranding in de lamp.
    Probeer het en u zult zien dat SOFT&EASY BUILDER GEL vanaf vandaag uw #musthave is!

    Belangrijkste kenmerken:
    Zelfnivellerend, met thixotropie (vloeibaar geheugen) - EASY!
    Multifunctioneel - SNEL!*
    Met uitstekende grip* en hoge duurzaamheid - VOOR LANG!
    Met een intense glans - BEAUTIFUL!
    Met de Heatless formule - UFF, DOES NOT BURN IN THE LAMP!
    Toepassing: het aanvullen en verharden van de natuurlijke nagelplaat en nagelverlenging - BINGO

    SOFT&EASY BUILDER GEL is verkrijgbaar in 6 bruikbare kleuren:
    CLEAR - transparant, werkt geweldig als opbouwende en egaliserende basis voor alle kleuren hybride lakken
    NATURAL - een natuurlijke, delicate nude kleur, geselecteerd om overeen te komen met de natuurlijke kleur van de huid; werkt geweldig op zichzelf, zonder dat u extra lak hoeft te gebruiken, het dekt tot 90%!
    MILKY PINK - delicaat, witroze, werkt perfect op zichzelf als een volledige manicure en als basis voor een Franse manicure of babyboomer, het dekt tot 90%!
    BABYPINK - een snoepjesachtige, zoete roze tint, werkt perfect op zichzelf als een volledige manicure en als basis voor een Franse manicure of babyboomer, het dekt tot 90%! Het meest geliefd bij onze testers!
    CHAMPAGNE - een natuurlijke, delicate nude tint met een glinsterend gouden deeltje dat een uitzonderlijk effectieve finish geeft. Perfect voor zelfstandig gebruik als een volledige manicure of als basis voor meer fantasierijke stylings, het dekt tot 90%!
    GLAM PINK - een pastel, delicate roze tint met een glinsterende zilveren vlek, perfect op zichzelf als een volledige manicure of als basis voor verdere styling, het dekt tot 90%!

    3 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Claresa bouwgel Soft&Easy...

    € 33,14