0
    Claresa opbouwgel Soft&Easy glam roze 45 g
    Claresa opbouwgel Soft&Easy glam roze 45 g
    Claresa opbouwgel Soft&Easy glam roze 45 g
    Claresa opbouwgel Soft&Easy glam roze 45 g
    Claresa opbouwgel Soft&Easy glam roze 45 g

    Claresa opbouwgel Soft&Easy glam roze 45 g

    € 18,39

    € 18,39

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5903819817577

    CLARESA SOFT&EASY BUILDER GEL GLAM PINK 45G
    Is hybridegelniet genoeg voor u? Hebt u een superlanghoudende, glamoureuze stijl nodig die u snel thuis kunt doen? Zoekt u een gemakkelijkemanier om uw natuurlijke nagelplaat uit te hardenof uw nagels te verlengen? Onze nieuwe SOFT&EASY BUILDER GEL is het product voor u!
    De innovatieve formule van de builder gel met zijn unieke textuur en dichtheid biedt uitstekende egaliserende eigenschappen, waardoor het zelfs voor de onervaren gebruiker vergevingsgezind is, sOFT&EASY styling vereist geen schuim of top coat â gewoon de dispersielaag met Cleaner aanbrengen en de intens glanzende Nagels zijn klaar!
    De moderne formule van żel met zijn uitstekende hechting* maakt het mogelijk om de nagelplaat te egaliseren, te verharden en te verlengen, zelfs met een dun laagje. Dit garandeert een nageldesign dat dicht bij de natuurlijke nagelplaat ligt met een levensduur van minstens 4 weken (!), Voorkomt dat nagels breken en afbrokkelen zodat ze veel langer kunnen groeien, Speciale warmteloze formule met lage polymerisatietemperatuur minimaliseert verbranding onder de lamp,
    Probeer het en u zult zien dat SOFT&EASY BUILDER GEL vanaf nu uw must-have is!
    Belangrijkste kenmerken:
    Zelfnivellerend, met tixotropie â EASY!
    Multifunctioneel â SNEL!*
    Met uitstekende hechting* en lange levensduur â LONG-lasting!
    Met intense glans â Prachtig!
    Met hittebestendige formule â UFF, NO CURING IN THE LAMP!
    Toepassing: Opvullen en uitharden van natuurlijke nagels en nagelverlenging â BINGO
    SOFT&EASY BUILDER GEL is verkrijgbaar in 6 bruikbare kleuren:
    CLEAR â transparant, geweldig als opbouwende en egaliserende basis voor alle hybride kleuren
    NATURAL â natuurlijke, delicate nude kleur, gekozen om bij uw natuurlijke huidskleur te passen; geweldig op zichzelf, geen extra nagellak nodig, 90% dekking!
    MILKY PINK â een zachte, lichtere roze tint, werkt goed op zichzelf als een volledige manicure en als basis voor een Franse of babyboomer manicure, 90% dekking!
    BABYPINK â een snoepzoete roze tint, werkt goed op zichzelf als een volledige manicure en als basis voor een Franse of babyboomer manicure, 90% dekking! Het meest geliefd bij onze testers!
    CHAMPAGNE â een natuurlijke, delicate nude tint met glinsterende goudvlekken voor een bijzonder glamoureuze afwerking, perfect om alleen te gebruiken als volledige manicure of als basis voor meer chique looks, 90% dekking!
    GLAM PINK â een delicate pasteltint rood met glinsterende zilveren spikkels, perfect om alleen te gebruiken als volledige manicure of als basis voor verdere styling, 90% dekking!
    53 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5903819817577
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Claresa opbouwgel Soft&Easy...

    € 18,39