0
    HENNA MENGPALET 51
    HENNA MENGPALET 51
    HENNA MENGPALET 51
    HENNA MENGPALET 51
    HENNA MENGPALET 51

    HENNA MENGPALET 51

    € 5,53

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451133

    SNIPPEX merk biedt een breed scala aan cosmetisch gereedschap dat nodig is voor elke salon. Dankzij hun hoogwaardige afwerking zorgen professionele accessoires zoals nagelriemknippers, hoefjes en pincetten voor comfort en precisie tijdens de behandelingen. Dankzij het gebruiksgemak worden SNIPPEX cosmetische gereedschappen zowel professioneel als thuis gebruikt.

    Een palet voor het mengen van cosmetica is een uiterst nuttig accessoire in een schoonheidssalon, dat bij verschillende behandelingen gebruikt kan worden. Het zal van pas komen bij het hennaën van wenkbrauwen en wimpers, bij het lamineren of in het werk van een visagist voor het mengen van verschillende gekleurde cosmetica, zoals foundations, lippenstiften of pigmenten.

    Multifunctioneel product om uw werk gemakkelijker te maken

    Het palet heeft 5 ondiepe ronde inkepingen voor alle kleuren die u nodig hebt. Het middelste gedeelte is ook verzonken, waardoor het mengen van verven nog gemakkelijker wordt. Het gebruik van dit accessoire stroomlijnt het werk van de schoonheidsspecialiste. Op één palet kunt u de juiste tinten mengen, maar ook reinigingsproducten en andere voorbereidingen bewaren die nodig zijn voor de procedure. Het vingergat maakt het werken in staande positie gemakkelijk.

    Inclusief mengtasje

    De set bevat ook een dubbelzijdige baguette, die het gemakkelijker maakt om producten te mengen. Het instrument heeft twee functionele punten van verschillende vorm, die naar behoefte gebruikt kunnen worden. Het instrument ligt perfect in de hand, en dankzij de elegante groeven op het handvat glijdt het niet in de hand, wat het werk veel gemakkelijker maakt.

    De set is handig en zeer praktisch in gebruik, en gemakkelijk schoon te maken. De gepolijste afwerking geeft een elegante uitstraling aan alle stukken.

    Afmetingen van de pallet: 15,5×9,8 cm
    Diameter van de uitsparingen: 3 cm
    Diameter van vingergat: 2,1 cm
    Totale lengte van het stokbrood: 15,5 cm

    SNIPPEX
    302 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    HENNA MENGPALET 51

    € 5,53