0

GABBIANO KAPPERSSTOEL BARBER ROYAL BLACK

€ 999,00
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717406690
GABBIANO
Aantal

Barber shop betekent letterlijk kapperszaak. Het woord âbarberâ in het Engels verwijst ook naar een barbier. Een barbier knipte en scheerde niet alleen de klanten van zijn salon. Hij voerde ook allerlei andere cosmetische ingrepen uit, van het trimmen van wenkbrauwen tot het verwijderen van oorharen en neusharen.
Tegenwoordig keren salons steeds meer terug naar de barbierstraditie. Steeds meer salons openen hun deuren en bieden hun klanten niet alleen haarverzorging, maar ook baardverzorging.
Naar aanleiding van deze trend hebben wij een nieuw product in ons aanbod opgenomen: de kappersstoel. Het is een modern, perfect afgewerkt meubelstuk dat de salonklant een maximaal gevoel van comfort geeft tijdens de behandelingen. Naast de góra-dóó regeling heeft de stoel een verstelbare rugleuning en een verstelbare voetsteun. Ondanks het kleine formaat is het mogelijk om de klant in een comfortabele lighouding te plaatsen. De comfortabele zitting is bekleed met hoogwaardig ecoleder. Het brede, verchroomde onderstel garandeert de stabiliteit van het meubel tijdens het gebruik. Een ander voordeel is dat de rugleuning gemakkelijk kan worden versteld.
Maximale hoogte: 74 cm
Minimale hoogte: 64 cm
Breedte van de zitting: 50 cm
Zitbreedte met armleuningen: 68 cm
Lengte voetsteun: 50 cm
26 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

GABBIANO KAPPERSSTOEL...

€ 999,00