0

SAKURA MASSAGESTOEL COMFORT 806 GRIJS

€ 1.959,00
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717435041
SAKURA
Hurry up! Only 2 item(s) left in Stock!
Aantal
Laatste items in voorraad

SAKURA is een massagestoelmerk dat uniek precisie vakmanschap en het hoogste niveau van technologische vooruitgang combineert. SAKURA het is ontspanning voor de meest veeleisende mensen die een hoogwaardige massage in een professionele massagestoel verwachten.
De Comfort 806 massagestoel is een product met de nieuwste technologische oplossingen. Hij heeft een robuuste structuur en de bekleding is perfect gemaakt van hoogwaardig ecoleder. De stoel scant uw rug aan het begin van de massage en voert dan een massage op maat uit met behulp van een van de automatische programma's. U kunt de massagestoel ook handmatig bedienen om uw eigen massagecyclus samen te stellen. Bediening is kinderspel met de afstandsbediening. Volledige ontspanning is mogelijk met de GRAVITY ZERO positie en verwarming in combinatie met aangename muziek naar keuze via bluetooth of vanaf uw apparaat. De massagestoel verbetert uw bloedsomloop door zowel uw benen als armen pneumatisch te masseren met kussens. De massagestoel in zwart, grijs of beige kan uw favoriete stoel in uw woonkamer worden en het gebruik ervan zal u helpen ontspannen na een zware dag of training.
1. 1. Intelligent massagemechanisme met automatische scanning.
2. Extra lange L-vormige massagepad die rechtstreeks van uw hoofd naar uw rug leidt.
37 massagestanden: kneden, tikken, shiatsu, applanatie, kneden met applanatie, borstelen en trillen;
4. 6 automatische massagestanden om geselecteerde lichaamsdelen te masseren
5. 5. In totaal 22 luchtkussens met instelbare luchtmassage-intensiteit;
6. De enige elektrische kneedmassage;
7. GRAVITY ZERO functie - De zero gravity hoek kan worden ingesteld van 110 tot 170 graden en bevordert de bloedcirculatie.
8. Forward sliding functie, de intelligente forward sliding functie in de micro-ruimte, blijft slechts 5 cm van de muur, beweegt automatisch naar voren wanneer ingeschakeld, bespaart ruimte en toont het ideale smart home concept.
9. Bluetooth muziek
10. 10. Taille verwarming
Technische gegevens:
Vermogen: 130W
Spanning: ~ 220 V / 240 V.
Nominale looptijd: 10,20,30 min

SAKURA
2 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SAKURA MASSAGESTOEL COMFORT...

€ 1.959,00

New arrival