0

SAKURA MASSAGESTOEL COMFORT 806 GRIJS

€ 2.143,90
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717435041
SAKURA
Hurry up! Only 1 item(s) left in Stock!
Aantal
Laatste items in voorraad

SAKURA is een merk van massagestoelen dat unieke precisie van vakmanschap combineert met het hoogste niveau van technologische vooruitgang. SAKURA is ontspanning voor de meest veeleisende mensen die massages van hoge kwaliteit verwachten in een professionele massagestoel.
De Comfort 806 massagestoel is een product waarin de nieuwste technologische oplossingen zijn verwerkt. Hij heeft een robuuste structuur en de bekleding is perfect gemaakt van hoogwaardig eco-leer. De stoel scant uw rug bij het begin van de massage en voert dan een massage op maat uit met behulp van een van de automatische programma's. U hebt ook de mogelijkheid om de massagestoel manueel te bedienen om uw eigen massagecyclus samen te stellen. De bediening is kinderspel met de afstandsbediening. Volledige ontspanning is mogelijk dankzij de GRAVITY ZERO stand en verwarming in combinatie met aangename muziek naar keuze via bluetooth van uw toestel. De massagestoel verbetert uw bloedsomloop door de kussens van zowel uw benen als armen pneumatisch te masseren. Met zijn zwarte, grijze of beige kleurstelling kan deze massagestoel een favoriet in uw woonkamer worden en u helpen te ontspannen na een zware dag of workout.
1. intelligent massagemechanisme met automatische scanning.
2. Extra lang L-vormig massagepad dat rechtstreeks van uw hoofd naar uw billen loopt.
3. 7 massagestanden: kneden, tikken, shiatsu, kloppen, kneden met kloppen, borstelen en trillen;
4. 6 automatische massagestanden om specifieke lichaamsdelen te masseren
5. In totaal 22 airbags met instelbare luchtmassage-intensiteit;
6. De enige elektrische kneedmassager;
7. GRAVITY ZERO Functie - De nul-zwaartekracht hoek kan worden ingesteld van 110 tot 170 graden en bevordert de bloedcirculatie
8.Forward Beweeg Functie, een intelligente voorwaartse beweeg functie in micro ruimte, blijft slechts 5cm van de muur, beweegt automatisch naar voren wanneer ingeschakeld, bespaart ruimte en geeft het ideale smart home concept weer.
9. Bluetooth-muziek
10. taillewarmer
Technische gegevens:
Vermogen: 130W
Spanning: ~ 220 V / 240 V.
Geschatte werktijd: 10, 20, 30 min.

SAKURA
1 Item

Specifieke referenties

SAKURA MASSAGESTOEL COMFORT...

€ 2.143,90