0

WIT MASSAGEPISTOOL

€ 127,04
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5910000000000
ACTIVESHOP
Hurry up! Only 7 item(s) left in Stock!
Aantal

Massage Gun is een professioneel massageapparaat dat wordt gebruikt voor diepe spiermassage.
Het werkt perfect zowel voor mensen die recreatief aan lichaamsbeweging doen en atleten, als voor fysiotherapeuten.
Als u op kantoor werkt en lange uren achter de computer doorbrengt of in de auto achter het stuur zit en het gevoel hebt dat uw spieren slaperig zijn, dan is dit het apparaat voor u.

Massagepistool:
Het massagepistool is het enige sportmassagehulpmiddel dat u ooit nodig zult hebben. Het is stil en heeft 6 regelbare snelheden, de gebruiker kan de snelheid van het massagepistool wijzigen om spierstijfheid en pijn te verlichten, de bloeddruk te verhogen, de algemene gezondheid van de zachte weefsels van het lichaam te verbeteren en helpt ook om het herstel te versnellen en ontstekingen te verminderen.

6 verwisselbare koppen:
Puntig - dankzij het smalle uiteinde bereikt het de diepste delen van het lichaam en geeft het kalmerende impulsen over het hele lichaam
Vork - de schep is ontworpen voor lange en lange spieren (b.v. strekspier in de rug, quadriceps). Ook geschikt voor de therapie van weefsels rond de achillespees, waar het mogelijk is het weefsel te bewerken zonder de pees aan te raken
Rond - de meest veelzijdige van alle wiegen en gemaakt van duurzaam schuim dat niet vervormt. De wieg is bedoeld voor het masseren van alle delen van het lichaam en wordt gebruikt voor oppervlakkig werk van matige intensiteit.
Plat - zorgt voor een goed contact met het lichaam waardoor u dieper in de weefsels kunt komen. Ook nuttig voor het werken aan meer gespannen en samengeperste delen van de spier, zoals de quadriceps van de dij.
Tumor - Gevoelige gebieden, of gebieden dicht bij het bot
Kogel - De meest precieze van alle tips, ontworpen voor triggerpoints (de verdikking op het spierweefsel die pijn veroorzaakt, vaak uitstralend naar andere delen van het lichaam). Bereikt nauwkeurig de moeilijkst te bereiken spiergroepen.

Technische specificaties:
Werkniveaus: 6
Lucht-ion batterij
Spanning 12,6/1A
110-240V 50/60Hz
Frequentie: 30hz/40hz/53hz

Begrepen:
Massagepistool
6 verwisselbare koppen
Lader
Draagtas
ACTIVESHOP
7 Items

Specifieke referenties

WIT MASSAGEPISTOOL

€ 127,04