0
    SET OPSLAGCONTAINERS
    SET OPSLAGCONTAINERS
    SET OPSLAGCONTAINERS

    SET OPSLAGCONTAINERS

    € 13,27

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451751

    Gemakkelijke organisatie

    Metde vijfdelige set opbergcontainers kunt u alle accessoires en instrumenten organiseren die nodig zijn in professionele schoonheids- of kapsalons. Het is ook perfect voor thuisgebruik. De plastic opbergers zijn gemakkelijk schoon te houden. De neutrale grijze kleur en het eenvoudige ontwerp passen perfect in de stijl van elk interieur. De elementen van de set werken ook goed als inzetstukken voor lades en kasten.

    De set bevat:

    De grotere diepe "lade" is een perfecte houder voor cosmetica of verzorgingsaccessoires. Het werkt ook prima als inzetstuk voor lades.
    In de kleinere diepe "tray" kunt u de schoonheidsaccessoires die u het meest gebruikt op één plek verzamelen. U kunt het bakje ook als inzetstuk in een lade gebruiken.
    De box met zes vakken maakt het gemakkelijker om orde te houden tussen de meest gebruikte producten en gereedschappen. Dankzij de hoogte kunt u langere accessoires stabiel plaatsen.
    Het bakje heeft de vorm van een licht taps naar beneden toelopende beker, waarin u gemakkelijk borstels en andere cosmetische accessoires kunt bewaren die u bij de hand wilt hebben. Het minimalistische ontwerp zal in elke ruimte goed staan.
    De doos met een deksel en twee compartimenten werkt goed voor het opbergen van kleinere spullen. Dankzij de luchtdichte sluiting zullen de producten ook veilig vervoerd kunnen worden.

    Afmetingen:
    Grotere bak: 27×18×4 cm
    Kleinere bak: 17×12×4 cm
    Doos met vakken: 15×11×8.5cm
    De beker: 7.2×7,2×10 cm
    Afsluitbare doos: 11.5×7×9 cm

    ACTIVESHOP
    194 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SET OPSLAGCONTAINERS

    € 13,27