0
    OCHO TITANIUM HOEF PO01A 13,7CM
    OCHO TITANIUM HOEF PO01A 13,7CM
    OCHO TITANIUM HOEF PO01A 13,7CM
    OCHO TITANIUM HOEF PO01A 13,7CM
    OCHO TITANIUM HOEF PO01A 13,7CM

    OCHO TITANIUM HOEF PO01A 13,7CM

    € 6,63

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451355

    OCHO PRO is een uniek merk dat hoogwaardige, innovatieve en eersteklas gereedschappen voor de schoonheidsindustrie produceert. Ze bieden producten zoals gespecialiseerde pincetten, hoeven en tangen. OCHO PRO het doel van het merk is het creëren en continu verbeteren van accessoires die helpen bij behandelingen en dagelijkse verzorging.

    EN_144233_1.jpg

    Praktisch nagelgereedschap

    De OCHO PRO multifunctionele dubbelzijdige hoef is een praktisch hulpmiddel dat zowel in de schoonheidssalon als in de cosmeticaset voor thuis zijn plaats zal vinden. Het gereedschap onderscheidt zich door zijn buitengewone functionaliteit en opvallende regenboogdesign.

    Hoe gebruikt u de nagelriemkloven?

    Het gereedschap heeft twee functionele uiteinden met verschillende vormen, die naar behoefte gebruikt kunnen worden.
    De verlengde, afgeronde spatel is perfect voor het werken met langere nagels. Met de goed geslepen rand kunt u nagelriemen efficiënt verwijderen zonder de nagelplaat te beschadigen.
    De tweede tip, een aangepaste pijlpunt, heeft verschillende oppervlakken die goed werken voor procedures zoals het knippen van nagelriemen, het schoonmaken van de nagelplaat na eerdere stylisaties of het verwijderen van vuil en nagelriem van onder het nageloppervlak.

    EN_144233_2.jpg

    Functionaliteit en esthetiek

    De groeven op het oppervlak van het handvat voorkomen dat het gereedschap in de hand glijdt, en samen met het interessante kleurenschema geeft het het gereedschap een aantrekkelijke uitstraling. De hoef is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, waardoor hij duurzaam is en gemakkelijk schoon te houden. Hij is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen.

    Breedte spatel: 9 mm
    Breedte pijlpunt: 11 mm
    Totale lengte: 14,5 cm

    OCHO PRO
    291 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    OCHO TITANIUM HOEF PO01A...

    € 6,63