0
    EXO cutterdeksels doppen 120, 100 stuks

    EXO cutterdeksels doppen 120, 100 stuks

    € 2,76

    € 2,76

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451850

    EXO is een merk dat producten van de hoogste kwaliteit levert voor de cosmetische en podologische industrie. Het onderscheidt zich door uitzonderlijke aandacht voor de ontwikkeling van het aanbod, met het oog op de behoeften van de klant. Professionele apparatuur en accessoires, waaronder freesmachines, verbeteren het comfort van behandelingen dankzij hun hoogwaardige afwerking.

    Hygiëne en werkefficiëntie

    Wegwerpbare schuurkapjes voor de frees zijn praktisch voor podotherapeutisch werk en maken een efficiënte bewerking van de opperhuid mogelijk, zelfs op grote oppervlakken. Ze zijn gemakkelijk om mee te werken en veroorzaken geen problemen. Ze hebben een universele maat en passen op de meeste boormachines die op de markt verkrijgbaar zijn. De doppen zijn ontworpen voor pedicure- en manicurebehandelingen en maken een snelle en eenvoudige verwijdering van verhoornde opperhuid, eelt, likdoorns en verzorging van middenvoetsbeentjes mogelijk. Ze zijn ook perfect voor de ontwikkeling van gel, acryl en hybride. Ze hechten goed aan de drager, waardoor het oppervlak precies, pijnloos en nauwkeurig kan worden afgeschuurd.

    Dikte schuurkorrel:

    #120 medium korrel, ontworpen voor minder verhoornde huid, werkt vergelijkbaar met een scrub, ook ideaal voor polijsten en schuren.

    Er zitten 100 stuks in de verpakking.

    Gebruiksaanwijzing:

    Plaats de dop op de drager en druk deze naar beneden,
    Zorg ervoor dat de dop blijft zitten terwijl u de drager draait,
    Voer de geselecteerde behandeling uit,
    Gooi de gebruikte dop weg.

    1262 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717451850
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    EXO cutterdeksels doppen...

    € 2,76