0

  FARMONA RETIN GOLD Bioactief goudspannend concentraat 30 ml

  € 15,21
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5900117951514
  FARMONA
  Hurry up! Only 7 item(s) left in Stock!
  We deliver our products to European Union countries. To get 0% VAT for intra-community transaction provide us your valid EU VAT number
  Aantal

  FARMONA RETIN GOUD Bioactief goudspannend concentraat 30ml
  Goud is een van de zeldzaamste elementen in de natuur, zijn helende en verzorgende eigenschappen zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Laboratorium Kosmetyków Naturalnych FARMONA hebben besloten de werking van colloïdaal goud te combineren met retinol en hebben een luxueuze verstevigende en verhelderende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté gecreëerd. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten ziet de huid er jonger, stralend en vol energie uit.
  DOEL: Alle soorten rijpere huid (50+), huid met zichtbare tekenen van veroudering, die verheldering en versteviging nodig heeft.
  EFFECTEN: stimuleert de vitaliteit van de huid en versterkt de epidermis, verbetert de biomechanische eigenschappen van de huid - stevigheid, elasticiteit en dichtheid, maakt rimpels glad en vermindert ze, verlicht onmiddellijk, herstelt de jeugdige uitstraling en een uitgerust uiterlijk. UITGEBREIDE VERBETERING VAN DE ELASTISCHE VEZELARCHITECTUUR VAN DE HUID.
  7 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  FARMONA RETIN GOLD...

  € 15,21