0
    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK 500 ML
    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK 500 ML
    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK 500 ML
    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK 500 ML
    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK 500 ML

    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK 500 ML

    € 13,98

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717446931

    HYDRO VOEDENDE COCKTAIL

    Een voedende cocktail voor alle huidtypes, vooral de rijpere huid. Dankzij het gehalte aan collageen en koninginnengelei voedt, regenereert en vertraagt de oplossing sterk het verouderingsproces van de huid. Algenextract (blaaswier) verstevigt en egaliseert de huid en is een bron van macro- en micro-elementen en vitaminen. De vloeistof is verrijkt met ananas- en granaatappelextracten.

    De vloeistof kan gebruikt worden voor behandelingen:
    waterstofzuivering,
    cavitatiepeeling,
    zuurstofinfusie,
    oxybrasie en dagelijkse toepassing.

    Actieve ingrediënten:

    Oplosbaar Collageen
    Collageen is verantwoordelijk voor het in stand houden van het juiste niveau van hydratatie van de huid, verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. Het houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. Op deze manier wordt TEWL (transepidermaal waterverlies) verlaagd. De gebroken deeltjes dringen diep in de huid door, waar ze een bouwstof worden voor natuurlijk collageen. Collageen vermindert de tekenen van huidveroudering en verstevigt en egaliseert de huid.

    Fucus Vesiculosus Extract
    Blaaswierextract heeft een sterk hydraterende en antioxiderende werking, revitaliseert, voedt, regenereert, voorkomt en verzacht rimpels, verstevigt en verstevigt de huid, verbetert de bloedmicrocirculatie. Het bevat waardevolle antioxidanten, vitamine E en C, proteïnen, mineralen, aminozuren en polysacchariden. Herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen. Speciaal aanbevolen voor de rijpere huid, ondersteunt de strijd tegen striae en huidverslapping.

    Royal Jelly
    Koninginnengelei is een natuurlijk ingrediënt met een hoog gehalte aan harsen. Regenereert sterk en ondersteunt de genezing van de huid. Het heeft een hydraterend, gladmakend en conditionerend effect. Het is een uitstekende antioxidant dankzij het gehalte aan natuurlijke vitaminen. Het vertraagt de verouderingsprocessen. Het wordt ook aanbevolen voor cosmetica die de talgafscheiding reguleert. Koninginnengelei wordt al sinds de oudheid beschouwd als het elixer van de jeugd, omdat het onder andere het volgende bevat: proline, asparaginezuur, B-vitamines, vitamine C, eiwitten, koolhydraten en zwavel.


    Ananas Sativus Vruchtenextract
    Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebrachte bromelaïne scrubt dode huidcellen op milde wijze af en heeft een verzachtende werking, waardoor het de geïrriteerde huid helpt te regenereren. Het werkt ontstekingsremmend en vermindert wallen. Ananasextract combineert de voordelen van de zachte exfoliërende werking van bromelaïne met de voedende en vochtinbrengende werking van suikers, vitaminen en mineralen.

    Punica Granatum Fruitextract
    Granaatappelextract met verbazingwekkende voedingswaarden. Granaatappel is rijk aan Omega-5 vetzuren. Het is een ingrediënt met een hoge antioxidantactiviteit. Het regenereert, hydrateert, voedt en verbetert de teint van de huid. Verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het heeft ontstekingsremmende en zwellingwerende eigenschappen.

    SYIS
    584 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS HYDRO VOEDENDE SHOCK...

    € 13,98