0

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Speciale haarversterkende shampoo 250 ml

€ 10,64
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5900117009284
FARMONA
Hurry up! Only 10 item(s) left in Stock!
Aantal

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY Gespecialiseerde haarversterkende shampoo 250ml
Gespecialiseerde trichologielijn â moderne hoofdhuid- en haarverzorging Introductie van een innovatieve trichologiebehandeling op basis van perfect geselecteerde ingrediënten. Geschikt voor elk type hoofdhuid en haar. Het wordt in het bijzonder aanbevolen voor mensen die een duidelijke verslechtering van de conditie van hun haar hebben opgemerkt. Onze nieuwe trichologie lijn is gecreëerd voor zwak, dun, fijn, langzaam groeiend en terugwijkend haar. Het kan worden gebruikt door mensen met een overmatig droge hoofdhuid en haar en mensen met droogheidsproblemen. Speciale shampoo om het haar te versterken
Doel: Alle soorten hoofdhuid en haar. Speciaal aanbevolen voor zwak, dun, fijn, langzaam groeiend haar dat de neiging heeft uit te vallen. Actieve ingrediënten: Trichogen, cafeïne, heermoes extract.
Resultaten: Aanzienlijke versterking en intensieve regeneratie van verzwakt haar. Doeltreffende vermindering van haaruitval. Stimulering van nieuwe haargroei. Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar, masseer tot er schuim ontstaat en spoel vervolgens uit. Na het wassen, raden wij u aan een speciaal haarversterkend masker te gebruiken.
10 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

FARMONA TRYCHO TECHNOLOGY...

€ 10,64