0
    EXO PREMIUM SCHUIMSCHEIDERS PEDICURE ROLLERS

    EXO PREMIUM SCHUIMSCHEIDERS PEDICURE ROLLERS

    € 0,44

    € 0,44

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451669

    EXO is een merk dat producten van de hoogste kwaliteit levert voor de cosmetische en podologische industrie. Het onderscheidt zich door uitzonderlijke aandacht voor de ontwikkeling van zijn aanbod, met het oog op de behoeften van de klant. Professionele apparatuur en accessoires, waaronder freesmachines, verbeteren het comfort van behandelingen dankzij hun hoogwaardige afwerking.

    Onmisbaar voor pedicures

    Wegwerpbare separators van zacht schuim zijn een onmisbaar product bij het uitvoeren van pedicures, zowel thuis als in professionele schoonheidssalons. Hun functie is het scheiden van de vingers om het uitvoeren van behandelingen te vergemakkelijken. Ze beschermen tegen knoeien met nagelverzorgingsproducten of nagellak en voorkomen dat de styling per ongeluk beschadigd raakt.

    Comfort tijdens voetverzorging

    De flexibele roze separator met kleurrijke hartjes is comfortabel in gebruik. Hij past perfect om de vingers en maakt het gemakkelijker om de moeilijk bereikbare plaatsen van de nagels te bereiken. Het zal de voetverzorging zeker verbeteren en aangenamer maken.

    De verpakking bevat twee stuks.

    Afmetingen:
    Hoogte: 3 cm
    Breedte: 10 cm
    Dikte: 0,7 cm

    ACTIVESHOP
    902 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717451669
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    EXO PREMIUM SCHUIMSCHEIDERS...

    € 0,44