1

SYIS CRÈMEMASKER MET HYALURONZUUR 200 ML

€ 13,27
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717422010
SYIS
Aantal

CRÈMEMASKER MET HYALURONZUUR
Ontworpen voor de verzorging van de vochtarme, slappe en droge huid. Dankzij het hyaluronzuur in het masker heeft het een sterk hydraterende en vochtinbrengende werking. Het unieke ingrediënt in HyaCare Filler bevat unieke vernette hyaluronzuurmoleculen die de huid soepel en glad maken. Fytinezuur heeft een antirimpelwerking en panthenol heeft een verzachtende werking.
Actieve ingrediënten:
Natriumhyaluronaat
Hyaluronzuur is een natuurlijk in het lichaam voorkomend bestanddeel. Het verbetert de elasticiteit van epidermale weefsels, collageen- en elastinevezels. Het stimuleert de regeneratie van epidermis en dermis. Zijn unieke eigenschap is zijn hoge waterbindende en -vasthoudende capaciteit.

Panthenol
Panthenol, provitamine B5, werkt ontstekingsremmend en antibacterieel en versnelt de regeneratie van de huid.Het is een ingrediënt met helende, irritatieverzachtende en hydraterende effecten.
Fytinezuur
Fytinezuur komt voor in graankorrels. Het heeft een antioxiderende werking, verheldert verkleuringen, vernauwt verwijde bloedvaten en hydrateert.
Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen op een gereinigd gezicht en ongeveer 15-20 minuten laten inwerken. Spoel de resten af met lauw water. 2-3 keer per week herhalen.
Verpakking: 200 ml
SYIS
268 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SYIS CRÈMEMASKER MET...

€ 13,27