0
    Syis reinigende gezichtsgel 200 ml
    Syis reinigende gezichtsgel 200 ml
    Syis reinigende gezichtsgel 200 ml
    Syis reinigende gezichtsgel 200 ml
    Syis reinigende gezichtsgel 200 ml

    Syis reinigende gezichtsgel 200 ml

    € 9,12

    € 9,12

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717418679

    reinigende gezichtsgel
    voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. gel voor dagelijkse verzorging wast, reinigt en verwijdert make-up op milde wijze. dankzij het gehalte aan Echinacea-extract en algen heeft het antibacteriële en verfrissende eigenschappen. panthenol, paardenkastanje en zoethoutextract kalmeren en verminderen irritatie. maakt de huid schoon, fris en zacht.

    werkzame stoffen:

    panthenol
    panthenol, provitamine b5. heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, versnelt de regeneratieprocessen van de opperhuid. zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. het is een ingrediënt met een helende, verzachtende en hydraterende werking. dringt gemakkelijk in de huid, vermindert vochtverlies door de opperhuid en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en elastisch wordt. nuttig bij het helen van wondjes en kleine huidlaesies.

    fucus vesiculosus-extract
    blaaswierextract bevat jodium, alginezuur, fucoidine, laminarin, mannitol en vitaminen: b1, b2, c, d, e, h, k, foliumzuur, micro-elementen. zeewier heeft reinigende, ontgiftende en gladmakende eigenschappen. remineraliseert, herstelt de huidbalans en de juiste hydratatie.

    ascophyllum nodosum-extract
    bruinwierextract, rijk aan macro- en micro-elementen (waaronder calcium, magnesium, natrium, kalium, zwavel, fosfor, jodium, koper, zink, selenium), polysachariden, nnkt, vitamine c, e, k, b-vitamines, provitamine a.
    heeft een intens hydraterend, voedend en verstevigend effect, verbetert het uiterlijk en de teint van de huid, verzacht acne en huidlaesies, brengt verlichting.

    betula alba bladextract
    blad- en schorsextract van berkenbomen. geeft de huid een gezonde uitstraling, verzacht irritaties, bevordert wondgenezing. heeft een antiseptische en adstringerende werking ,

    echinacea purpurea extract
    Echinacea purpurea extract bevat cafeïnezuurderivaten, flavonoïden, polyacetylenen, polysachariden en kleine hoeveelheden essentiële olie. ondersteunt onder andere de behandeling van acneletsels, psoriasis, eczeem of herpes. verzacht irritaties en ontstekingen, hydrateert, regenereert, neutraliseert vrije radicalen, verstevigt en versterkt de huid. beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

    glycyrrhiza glabra-extract
    zoethoutwortelextract. verzacht irritaties, versnelt de genezing, kalmeert roodheid, regenereert en verheldert. heeft een sterk waterbindend vermogen. bevat glabradine dat het melanogeneseproces in de huid stimuleert en verkleuring voorkomt.

    aesculus hippocastanum extract
    paardekastanje-extract bevat flavonoïden, escine, cumarineverbindingen en tannines die de haarvatwanden afdichten, de broosheid ervan verminderen en de elasticiteit ervan herstellen. verbetert de bloedcirculatie in de huid en voorkomt wallen. de bioflavonoïden in het extract remmen de afbraak van hyaluronzuur in de huid, waardoor de huid sneller veroudert. Bovendien heeft het extract anti-jeuk en anti-zwellingseigenschappen.
    gebruik:
    aanbrengen op de huid van gezicht, hals en decolleté, zachtjes inmasseren. afwassen met warm water.
    inhoud: 200 ml
    SYIS
    248 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717418679
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Syis reinigende gezichtsgel...

    € 9,12