1
    Syis crème met slakkenslijm helix extract 100ml
    Syis crème met slakkenslijm helix extract 100ml
    Syis crème met slakkenslijm helix extract 100ml
    Syis crème met slakkenslijm helix extract 100ml
    Syis crème met slakkenslijm helix extract 100ml

    Syis crème met slakkenslijm helix extract 100ml

    € 13,98

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717416828

    helix-extractcrème met slakkenslijm
    houdbaarheidsdatum 04.2021

    geschikt voor alle huidtypen. speciaal aanbevolen voor de verzorging van de acnegevoelige huid, die gevoelig is voor verkleuringen en hydratatie, voeding en vooral regeneratie nodig heeft. de crème versnelt de regeneratie van beschadigde opperhuid, heeft antibacteriële, bacteriedodende en subtiel exfoliërende eigenschappen. helpt in de strijd tegen acneletsels, littekens, rimpels en verkleuringen. maakt de huid gladder, verheldert, verstevigt, voedt en hydrateert diep, waardoor deze er weer gezond uitziet.
    slakkenserectiefilter
    helix aspersa slakkenslijmextract of cryptosine, bevat:
    allantoïne en allantoïne - ureumderivaat met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing.
    glycolzuur
    glycolzuur is voornamelijk verantwoordelijk voor het vertragen van het verouderingsproces, het verhogen van de productie van collageenvezels en het vasthouden van water in de huid. versnelt de celvernieuwing, verzacht en egaliseert de huid en verbetert de structuur ervan. het vermindert ook rimpels, maakt littekens zichtbaar ondieper en maakt pigmentvlekken lichter. reguleert de talgafscheiding en vernauwt de talgklieren.
    oplosbaar collageen en collageen is verantwoordelijk voor het in stand houden van een geschikt hydratatieniveau van de huid, verbetert de elasticiteit en stevigheid ervan. houdt zowel hydrofiele als lipofiele stoffen vast. vermindert daardoor tewl (transepidermaal waterverlies). de gebroken deeltjes dringen diep in de huid door, waar ze een bouwstof worden voor natuurlijk collageen. collageen vermindert de tekenen van huidveroudering, maakt de huid elastisch en glad.
    gehydrolyseerde elastine
    elastine geeft de huid elasticiteit en veerkracht.regenereert en herstelt de vitaliteit van de huid.
    vitamine a, c en veel voedende en regenererende eigenschappen.
    andere werkzame stoffen:
    ureum
    urea versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, helpt keratine water te binden en verzacht de opperhuid. exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor actieve ingrediënten gemakkelijker kunnen binnendringen. urea heeft ook een antibacteriële werking. het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van de acnehuid en heeft anti-jeuk eigenschappen. maakt de huid glad en stevig.
    enteromorpha compressa extract
    groene algenextract wordt gekenmerkt door een hoge antioxidantwerking. Dankzij de overvloed aan B-vitamines die een aanzienlijke invloed hebben op het metabolisme van vetten en eiwitten, heeft het het vermogen om de opperhuid te vernieuwen. de vitamines eic en ?-caroteen die het bevat, versterken de wanden van de bloedvaten en activeren de processen die in de huid plaatsvinden. stimuleert de microcirculatie, regenereert.
    natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend bestanddeel. verhoogt de elasticiteit van weefsels (opperhuid, collageen- en elastinevezels). stimuleert de regeneratie van epitheelweefsel en lederhuid. de afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van een droge en rimpelige huid. de unieke eigenschap van hyaluronzuur is dat het veel water bindt en vasthoudt. een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, stevig en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
    inhoud: 100 ml
    SYIS
    178 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Syis crème met slakkenslijm...

    € 13,98