1
  Syis crème tripeptyd addercrème met addergif 100ml
  Syis crème tripeptyd addercrème met addergif 100ml
  Syis crème tripeptyd addercrème met addergif 100ml
  Syis crème tripeptyd addercrème met addergif 100ml
  Syis crème tripeptyd addercrème met addergif 100ml

  Syis crème tripeptyd addercrème met addergif 100ml

  € 19,76

  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717416835

  crème tripeptyd adder

  bedoeld voor de rijpere huid die behoefte heeft aan het liften van het gezichtsovaal, het verminderen van rimpels en het voeden en gladstrijken. bevat een synthetisch eiwit dat gemodelleerd is naar het gif van de adder tropidolaemus wagleri. Dit eiwit ontspant de gespannen gezichtsspieren op subtiele wijze, waardoor het de bestaande rimpels vermindert en de vorming van nieuwe rimpels voorkomt. De crème bevat een extract van de plant spilanthes acmella, dat een verstevigende, gladmakende en elastische werking heeft.
  werkzame stoffen:
  urea
  urea versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, helpt keratine water te binden en verzacht de opperhuid. exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor het de penetratie van actieve ingrediënten vergemakkelijkt urea heeft ook een antibacteriële werking. het is daarom zeer nuttig bij de verzorging van de acnehuid en heeft anti-jeuk eigenschappen. maakt de huid glad en stevig.
  dipeptide diaminobutyroylbenzylamide diacetaat en synthetische imitatie van addergif tropidolaemus wagleri, dat microcasmes van de gezichtsspieren kalmeert, waardoor het bestaande rimpels zachtjes nabootst en de vorming van nieuwe rimpels voorkomt.
  enteromorpha compressa extract
  groene algenextract wordt gekenmerkt door een hoge antioxidantwerking. Dankzij de overvloed aan B-vitamines die een aanzienlijke invloed hebben op het metabolisme van vetten en eiwitten, heeft het het vermogen om de opperhuid te vernieuwen. de vitamines eic en ?-caroteen die het bevat, versterken de wanden van de bloedvaten en activeren de processen die in de huid plaatsvinden. stimuleert de microcirculatie, regenereert.
  spilanthes acmella-bloemextract
  spilanthes acmella-extract is dankzij zijn samenstelling een innovatief, plantaardig actief ingrediënt met verstevigende en rimpelwerende eigenschappen. stimuleert fibroblasten en zet ze aan tot de aanmaak van collageen en elastine. werkt ontspannend, verhoogt de dichtheid en stevigheid van de huid. zorgt voor een snelle regeneratie van collageenvezels en maakt de huid zichtbaar gladder.
  inhoud: 100 ml
  SYIS
  160 Items

  Specifieke referenties

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  Syis crème tripeptyd...

  € 19,76