1
  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME MET Å"MIA-GIF 100ML
  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME MET Å"MIA-GIF 100ML
  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME MET Å"MIA-GIF 100ML
  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME MET Å"MIA-GIF 100ML
  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME MET Å"MIA-GIF 100ML

  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME MET Å"MIA-GIF 100ML

  € 17,96
  Inclusief belasting
  Real Time: 5 Visitor right now
  5906717416835

  TRIPEPTIDE ADDERCRÈME

  Ontworpen voor de rijpere huid die een gezichtslift, rimpelvermindering, verjonging en gladstrijking nodig heeft. Bevat een synthetisch eiwit dat gemodelleerd is naar het gif van Tropidolaemus wagleri. Deze proteïne ontspant op milde wijze gespannen gezichtsspieren, waardoor bestaande rimpels verzacht worden en de vorming van nieuwe rimpels voorkomen wordt. De crème bevat Spilanthes Acmella plantenextract voor versteviging, gladheid en elasticiteit.
  Actieve ingrediënten:
  Urea
  Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterende werking, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor actieve ingrediënten gemakkelijker kunnen binnendringen. Urea heeft ook een antibacteriële werking. Het is daarom zeer nuttig bij acneverzorging en heeft anti-acne eigenschappen. Het maakt de huid glad en stevig.
  Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetateâ¨
  Een synthetische imitatie van Tropidolaemus wagleri-gif, dat microcontracties in de gezichtsspieren verlicht, waardoor bestaande gezichtsrimpels zacht worden gladgestreken en de vorming van nieuwe wordt voorkomen.
  Enteromorpha Compressa Extract
  Groene-algenextract wordt gekenmerkt door zijn hoge antioxidantwerking. Dankzij de overvloed aan B-vitamines, die een aanzienlijke invloed hebben op de vet- en eiwitstofwisseling, kan het de opperhuid regenereren. De vitaminen E, C en β-caroteen versterken de bloedvatwanden en activeren huidprocessen. Het stimuleert de microcirculatie en heeft een regeneratieve werking.
  SpilanthesAcmella bloemextract
  Dankzij de samenstelling is Spilanthes Acmella extract een innovatief plantaardig actief ingrediënt geworden met verstevigende en rimpelwerende eigenschappen. Het stimuleert fibroblasten om de productie van collageen en elastine te bevorderen. Heeft een ontspannend effect, waardoor de huiddichtheid en stevigheid toenemen. Zorgt voor een snelle regeneratie van collageenvezels en maakt de huid zichtbaar gladder.
  Verpakking: 100 ml
  SYIS
  331 Items

  Specifieke referenties

  ean13
  5906717416835
  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.

  SYIS TRIPEPTIDE ADDERCRÈME...

  € 17,96