0
    SYIS REFRIGERATING SKIN MASSAGE CREAM 200 ml
    SYIS REFRIGERATING SKIN MASSAGE CREAM 200 ml
    SYIS REFRIGERATING SKIN MASSAGE CREAM 200 ml
    SYIS REFRIGERATING SKIN MASSAGE CREAM 200 ml
    SYIS REFRIGERATING SKIN MASSAGE CREAM 200 ml

    SYIS REFRIGERATING SKIN MASSAGE CREAM 200 ml

    € 11,05
    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717418662

    REVITALISERENDE GEZICHTSCRÈME
    Voor alle huidtypes. Bevat vier kostbare oliën - arganolie, macadamiaolie, avocado-olie en olijfolie - die de huid glad en soepel maken. Het vult de lipidenlaag van de huid aan. De vitamines E en C in het product hebben een antioxiderende werking en vertragen het huidverouderingsproces. Dankzij hyaluronzuur en panthenol is de huid na de massage gehydrateerd en gerevitaliseerd. Demassagecrème heeft een aangename watermeloengeur.

    Actieve ingrediënten:
    Kaolien
    Kaolien reinigt en revitaliseert de huid op milde wijze en heeft een verfrissend effect. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert weefselregeneratie. Het is een uitstekende talgregulator, beschermt de huid effectief tegen de gevolgen van irritatie, versnelt de genezing en heeft een verzachtende werking. Sluit de poriën terwijl het de huid diep voedt, regenereert en gladstrijkt. Geeft de huid een natuurlijke vitaliteit.

    Prunus CerasusExtract
    Kersenextract. Rijk aan vitamine A, B1, B2, C, K, PP, foliumzuur, proteïne, lipiden, glucose, fructose, organische zuren en mineralen. Het extract verjongt en kalmeert de geïrriteerde huid, regenereert en hydrateert. Werkt poriën ontstoppend. Het maakt de wanden van de bloedvaten elastischer en vertraagt het huidverouderingsproces.
    Avena Sativa Kerntextract
    Heeft een anti-allergische werking, versterkt de huid en is zeer zacht. Haverextract heeft een verzachtende en hydraterende werking, bevordert de regeneratie en verzacht irritaties, bloedingen, eczeem, acne en zonnebrand. Het ingrediënt heeft een antioxiderende werking en voorkomt daardoor rimpels en verlies van stevigheid.
    Natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend ingrediënt. Verbetert de weefselelasticiteit. Het stimuleert de regeneratie van epitheelweefsel en de huid. De unieke eigenschap is het grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, soepel en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
    Panthenol
    Panthenol, provitamine B5. Vitamine B komt voor in elke levende cel van de huid en het haar. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten en versnelt de regeneratie van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het helpt wonden en kleine huidverwondingen te genezen en littekens te behandelen.
    Argania Spinosa Kernel Olie
    Arganolie onderscheidt zich van andere oliën door haar sterk huidverstevigende werking. Het maakt de huid dikker, dicht, elastisch en soepel, vermindert littekens en striae. Het strijkt rimpels glad, verjongt de huid en verbetert de kleur.
    Persea Gratissima (Avocado) Olie
    Avocado-olie heeft 7 vitaminen: A,B,D,E,H,K,PP, een zeer hoge hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en eiwitten. Het bevat ook verzachtend chlorofyl en squaleen dat ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het is zeer vochtinbrengend en watervasthoudend, revitaliserend en anti-allergeen.

    Gebruiksaanwijzing: Aanbrengenop gezicht, hals en decolleté.Masseer in.
    Verpakking: 200ml
    SYIS
    315 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717418662
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS REFRIGERATING SKIN...

    € 11,05