0
    Syis voedende gezichtsmassagecrème 200 ml
    Syis voedende gezichtsmassagecrème 200 ml
    Syis voedende gezichtsmassagecrème 200 ml
    Syis voedende gezichtsmassagecrème 200 ml
    Syis voedende gezichtsmassagecrème 200 ml

    Syis voedende gezichtsmassagecrème 200 ml

    € 12,16

    Inclusief belasting
    5906717418662

    voedende massagecrème voor het gezicht
    ontworpen voor alle huidtypes. bevat vier kostbare oliën - argan-, macadamia-, avocado- en olijfolie, die de huid glad en soepel maken. vult de lipidenlaag van de huid aan. Vitamine E en C in het preparaat hebben een antioxiderende werking en vertragen het verouderingsproces van de huid. dankzij hyaluronzuur en panthenol is de huid na de massage gehydrateerd en gevoed. De massagecrème heeft een aangename watermeloengeur.

    actieve ingrediënten:
    kaoline
    kaoline reinigt en voedt de huid op milde wijze en heeft een verfrissende werking. verwijdert dode opperhuidcellen en stimuleert de weefselregeneratie. is een geweldige regulator van de talgafscheiding, beschermt de huid effectief tegen de gevolgen van irritatie, versnelt de genezing en heeft een verzachtende werking. vernauwt de poriën terwijl het de huid diep voedt, regenereert en gladstrijkt. en geeft de huid een natuurlijke vitaliteit.

    prunus cerasus extract
    kersenextract. rijk aan vitamine a, b1, b2, c, k, pp, foliumzuur, proteïne, vetten, glucose, fructose, organische zuren en mineralen. het extract voedt en verzacht de geïrriteerde huid, regenereert en hydrateert. heeft een poriënontstoppende werking. maakt de wanden van bloedvaten flexibeler, vertraagt het verouderingsproces van de huid.
    extract van avena sativa-kern
    het ingrediënt heeft anti-allergische eigenschappen, versterkt de huid en is zeer mild. Haverextract heeft een verzachtende en hydraterende werking, bevordert regeneratie en verzacht irritatie, jeuk, eczeem, acne en zonnebrand. Het ingrediënt heeft een antioxiderende werking, waardoor rimpels en verlies van stevigheid worden voorkomen.
    natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend ingrediënt. verhoogt de weefselelasticiteit. stimuleert de regeneratie van epitheel en dermis. de unieke eigenschap is het hoge waterbindende en -vasthoudende vermogen. een goed gehydrateerde epidermis wordt glad, stevig en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.
    panthenol
    panthenol, provitamine b5. vitamine b zit in elke levende cel van huid en haar. heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, versnelt de regeneratieprocessen van de opperhuid. maakt de huid glad. het is een ingrediënt met een helende, verzachtende en hydraterende werking. nuttig bij het helen van wonden en kleine huidlaesies en littekens.
    argania spinosa kernolie
    arganolie onderscheidt zich van andere oliën door haar sterk huidverstevigende werking. maakt de huid dikker, compacter, elastischer en elastischer, vermindert littekens en striae. strijkt rimpels glad, voedt de huid en verbetert de kleur.
    persea gratissima (avocado) olie
    avocado-olie heeft maar liefst 7 vitaminen: a, b, d, e, h, k, pp, een zeer grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en proteïnen. het bevat ook verzachtend chlorofyl en squaleen met ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen. Hydrateert sterk en houdt water vast in de huid, voedt en heeft anti-allergische eigenschappen.

    gebruik: breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. voer een massage uit.
    inhoud: 200ml
    SYIS
    204 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Syis voedende...

    € 12,16