1
    Syis regenererende handcrème 500 ml
    Syis regenererende handcrème 500 ml
    Syis regenererende handcrème 500 ml
    Syis regenererende handcrème 500 ml
    Syis regenererende handcrème 500 ml
    Syis regenererende handcrème 500 ml
    Syis regenererende handcrème 500 ml

    Syis regenererende handcrème 500 ml

    € 13,98

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717422003

    regenererende handcrème 500 ml
    bedoeld voor droge en schrale handen. dankzij de karitéboter en avocado-olie hydrateert en voedt de crème langdurig. de crème is rijk aan natuurlijke haver-, vlas- en tarwe-extracten die de huid sterk regenereren en gladmaken. panthenol, allantoïne en vit. e beschermen de huid tegen externe factoren.

    actieve ingrediënten:
    butyrospermum parkii (sheaboter)
    karitéboter geeft veel verzorging, olie en hydrateert. het maakt de huid glad en zacht. de stoffen in karitéboter versnellen de genezing van wonden, irritaties en ontstekingen.

    avena sativa haverpitextract
    haverextract heeft anti-allergische eigenschappen, versterkt de huid. heeft een verzachtende en hydraterende werking, bevordert de regeneratie en verzacht irritaties, jeuk, eczeem, acne en zonnebrand. het ingrediënt heeft een antioxiderende werking, waardoor het rimpels en verlies van stevigheid voorkomt.

    triticum vulgare zemelextract
    tarwe-extract beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsfactoren. houdt de huid in goede conditie. creëert de hydrolipidenbarrière van de huid. levert energie aan de huidcellen in de vorm van glucose. biofenolen zijn verantwoordelijk voor het antioxiderende effect, en arabinoxylan gaat het verouderingsproces van de huid tegen, hydrateert de huid bovendien en maakt haar elastischer.

    linum usitatissimum zaadextract
    vlas extract / lijnzaad heeft sterk hydraterende en verzachtende eigenschappen. maakt de huid perfect glad en zacht.
    citrullus lanatus (watermeloen)
    watermeloen-extract ondersteunt en versterkt het afweersysteem van de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht en vrije radicalen. voedt de huid en vermindert de vorming van ontstekingsprocessen. deze stof vermindert roodheid door de zon en werkt ondersteunend voor zonnefilters.

    tocoferylacetaat
    vitamine E met antioxiderende eigenschappen, remt huidverouderingsprocessen en oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis door vrije radicalen. bouwt de natuurlijke epidermale barrière weer op en voorkomt irritatie op effectieve wijze. voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de doorbloeding van de huid.

    persea gratissima (avocado) olie
    avocado-olie heeft maar liefst 7 vitaminen: a, b, d, e, h, k, pp, een zeer grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en proteïnen. het bevat ook verzachtend chlorofyl en squaleen met ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen. hydrateert sterk en houdt water vast in de huid, voedt en heeft anti-allergische eigenschappen.

    gehydrolyseerde haver
    gehydrolyseerde haverproteïnen helpen om water in de opperhuid vast te houden, waardoor de huid gehydrateerd en glad wordt. De betaglucaan die ze bevatten, stimuleert de weefselvernieuwing en verhoogt de collageenproductie.

    allantoïne
    allantoïne - ureumderivaat met een sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking. verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing.

    panthenol
    panthenol, provitamine b5. vitamine b zit in elke levende cel van huid en haar. heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, versnelt de regeneratieprocessen van de opperhuid. maakt de huid glad. het is een ingrediënt met een helende, verzachtende en hydraterende werking. dringt gemakkelijk in de huid, vermindert vochtverlies door de opperhuid en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en elastisch wordt. nuttig bij het helen van wonden en kleine huidlaesies en littekens.
    inhoud: 500 ml
    SYIS
    87 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Syis regenererende...

    € 13,98