1
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml
    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml

    Syis sterk hydraterend handmasker 500 ml

    € 18,23

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717421990

    500ml sterk hydraterend handmasker

    ontworpen voor zeer droge en schrale handen. Dankzij het gehalte van 10% ureum en zonnebloemolie verzacht het de huid van de handen zeer goed. Hyaluronzuur en sheaboter hebben een versterkende, hydraterende en gladmakende werking. Castorolie en olijfolie hebben ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. Na het aanbrengen van het masker wordt de huid glad, goed gevoed en gehydrateerd.


    urea
    urea versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, vergemakkelijkt de waterbinding door keratine en verzacht de opperhuid. exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor actieve ingrediënten gemakkelijker kunnen binnendringen. urea heeft ook een antibacteriële werking. maakt de huid glad en soepel, heeft een effect op celniveau, vandaar de goede resultaten.

    helianthus annuus zaadolie
    zonnebloemolie, een van de meest heilzame oliën voor de huid. zonnebloempitten bevatten onverzadigde vetzuren, proteïne, fytosterolen, vezels, arginine, vitamine a, e, pp en b, evenals kalium, zink, ijzer, fosfor en calcium. bevat linolzuur, wassen, fosfolipiden en carotenen. de olie verzacht en maakt de huid perfect glad. heeft anti-radicale en anti-inflammatoire eigenschappen. is een van de weinige plantaardige oliën die geen mee-eters veroorzaakt.

    butyrospermum parkii (sheaboter)
    karitéboter heeft een groot verzorgend effect, olieert en hydrateert. het maakt de huid glad en zacht. de stoffen in karitéboter versnellen de genezing van wonden, irritaties en ontstekingen.

    natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend ingrediënt. verhoogt de elasticiteit van weefsels (opperhuid, collageen- en elastinevezels). stimuleert de regeneratie van epitheel en lederhuid. de afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogheid en rimpelvorming van de huid. de unieke eigenschap van hyaluronzuur is dat het veel water bindt en vasthoudt. een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, stevig en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.

    ricinus communis zaadolie
    castorolie heeft ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en antibacteriële eigenschappen. d hydrateert de huid perfect en ondersteunt de beschermende functies ervan. nuttig bij de behandeling van talgafscheidingsstoornissen, i.e. talgafscheiding van de huid

    olea europaea
    olijfolie voedt, hydrateert en regenereert de huid perfect, vertraagt de symptomen van veroudering en strijkt bestaande rimpels glad. heeft een heilzame beschermende werking tegen externe factoren en vult tekorten aan lipiden aan. de huid wordt glad, zacht en verfrist. de vitaminen die erin zitten dringen gemakkelijk diep in de huid door. De relatief hoge dosis vitamine F in de olie beschermt de huid tegen overmatig vochtverlies. dankzij de vrije radicalen bestrijdende eigenschappen is het een natuurlijke filter.

    melissa officinalis extract
    citroenmelisse-extract - een geurstof en een bacteriedodend, antiviraal en schimmelwerend ingrediënt, heeft een tonifiërende, regulerende, reinigende en verfrissende werking. Kalmeert irritaties en reguleert de werking van talgklieren, heeft een ontspannende, antioxiderende werking en versterkt het afweersysteem van de huid.

    urtica dioica-extract
    brandnetelextracten maken deel uit van preparaten voor de vette, acnegevoelige en geïrriteerde huid.

    althaea officinalis-extract
    marshmallow-extract verzacht en egaliseert de huid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en regenereert de huid, verzacht irritaties

    persea gratissima (avocado) olie
    avocado-olie heeft maar liefst 7 vitaminen: a, b, d, e, h, k, pp, een zeer grote hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en proteïnen. het bevat ook verzachtend chlorofyl en squaleen met ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen. hydrateert sterk en houdt water vast in de huid, voedt en heeft anti-allergische eigenschappen.

    tocoferylacetaat
    vitamine E met antioxiderende eigenschappen, remt huidverouderingsprocessen en oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis door vrije radicalen. bouwt de natuurlijke epidermale barrière opnieuw op en voorkomt irritatie effectief. voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de bloedcirculatie in de huid.

    panthenol
    panthenol, provitamine b5. vitamine b zit in elke levende cel van huid en haar. heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, versnelt de regeneratieprocessen van de opperhuid. maakt de huid glad. het is een ingrediënt met een helende, verzachtende en hydraterende werking. dringt gemakkelijk in de huid, vermindert vochtverlies door de opperhuid en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en elastisch wordt. nuttig bij het helen van wonden en kleine huidlaesies en bij de behandeling van littekens.

    allantoïne
    allantoïne - ureumderivaat met sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen. verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing.
    inhoud: 500 ml
    SYIS
    136 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Syis sterk hydraterend...

    € 18,23