0
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml
    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml

    SYIS Intens hydraterend handmasker 500 ml

    € 18,23

    € 18,23

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717421990

    Sterk hydraterende mhandspray 500ml

    Ontworpen voor zeer droge en oppervlakkige handen. Dankzij 10% ureum en zonnebloemolie heeft het een zeer verzachtend effect op de huid van de handen. Hyaluronzuur en sheaboter hebben een versterkend, hydraterend en gladmakend effect. Ricinusolie en olijfolie werken ontstekingsremmend en verzachtend. Na het aanbrengen van het masker is de huid gladder, zeer goed verjongd en gehydrateerd.


    Ureum
    Urea versnelt de regeneratie van de huid, heeft een hydraterend effect, vergemakkelijkt de binding van water door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag en vergemakkelijkt daardoor het binnendringen van actieve ingrediënten. Urea heeft ook een antibacteriële werking. Het maakt de huid glad en soepel en werkt op cellulair niveau, waardoor het zo goed werkt.

    Helianthus Annuus Zaadolie
    Zonnebloemolie, een van de meest heilzame oliën voor de huid. Zonnebloempitten bevatten onverzadigde vetzuren, proteïne, fytosterolen, vezels, arginine, vitamine A, E, PP en B, evenals kalium, zink, ijzer, fosfor en calcium. Het bevat linolzuur, wassen, fosfolipiden en carotenen. De olie heeft een uitstekend verzachtend en gladmakend effect op de huid. Ze heeft anti-radicale en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is een van de weinige plantaardige oliën die de vorming van mee-eters niet veroorzaakt.

    Butyrospermum Parkii (Shea) boter
    Sheaboter heeft een krachtige huidverzorgende, vochtinbrengende en hydraterende werking. Het maakt de huid glad en soepel. De stoffen in kariteboter versnellen de genezing van wonden, irritaties en ontstekingen.

    Natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van het lichaam. Het verbetert de elasticiteit van het weefsel (opperhuid, collageen- en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van opperhuid en huid. Een afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van droogheid en rimpelvorming van de huid. De unieke eigenschap is het grote vermogen om water te binden en vast te houden. Een goed gehydrateerde huid wordt glad, soepel, elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.

    Ricinuszaadolie
    Ricinusolie heeft ontstekingsremmende, schimmelwerende, antivirale en antibacteriële effecten. Dhet is uitstekend voor het hydrateren van de huid en het verbeteren van de beschermende functies. Helpt bij de behandeling van problemen met de talgproductie, d.w.z. seborroe van de huid

    Olea Europaea
    Olijfolie heeft een uitstekend huidverjongend, hydraterend en regenererend effect, vermindert de tekenen van veroudering en strijkt bestaande rimpels glad. Het heeft een heilzame beschermende werking tegen externe factoren en vult tekorten aan lipiden aan. Het maakt de huid glad, soepel en verfrist. De vitaminen dringen gemakkelijk in de huid. De relatief hoge hoeveelheid vitamine F in de olie beschermt de huid tegen overmatig vochtverlies. Dankzij de vrije radicalen bestrijdende eigenschappen is het een natuurlijke filter.

    Melisse Officinalis-extract
    Citroenmelisse-extract, een geurstof en een bacteriostatisch, antiviraal en antischimmelmiddel, heeft een tonifiërende, regulerende, reinigende en verfrissende werking. Het verzacht irritaties en reguleert de talgklieren, heeft een ontspannende, antioxiderende werking en versterkt het afweersysteem van de huid.

    Extract van Urtica Dioica
    Brandnetelextracten zitten in producten voor de vette, acnegevoelige en geïrriteerde huid.

    Althaea Officinalis-extract
    Pravallusextract verzacht en egaliseert de huid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen, beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en induceert huidregeneratie, verzacht irritatie

    Persea Gratissima (Avocado-) Olie
    Avocado-olie heeft aż 7 vitamines: A,B,D,E,H,K,PP, een zeer hoge hoeveelheid onverzadigde vetzuren, aminozuren en eiwitten. Het bevat ook verzachtend chlorofyl en squaleen dat ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen heeft. Het is zeer vochtinbrengend en watervasthoudend, revitaliserend en anti-allergeen.

    Tocoferylacetaat
    Vitamine E met antioxiderende eigenschappen, remt het huidverouderingsproces en de radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. Herstelt de natuurlijke epidermale barrière en gaat irritatie effectief tegen. Het voorkomt ontstekingen, versterkt de bloedvatwanden en verbetert de bloedtoevoer naar de huid.

    Panthenol
    Panthenol, provitamine B5. Vitamine B zit in elke levende cel van de huid en het haar. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten en versnelt de regeneratie van de huid. Het zorgt ervoor dat de huid glad aanvoelt. Het is een helend, verzachtend en hydraterend ingrediënt. Het dringt gemakkelijk door in de huid, vermindert epidermaal waterverlies en hydrateert de huid effectief, waardoor deze zacht en soepel wordt. Helpt bij wondgenezing, kleine huidverwondingen en de behandeling van littekens.

    Allantoïne
    Allantoïne - een ureumderivaat met sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende effecten. Verzacht en egaliseert de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing.
    Capaciteit: 500 ml
    SYIS
    159 Items

    Specifieke referenties

    ean13
    5906717421990
    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    SYIS Intens hydraterend...

    € 18,23