0
    Syis reinigingstonic 200 ml
    Syis reinigingstonic 200 ml
    Syis reinigingstonic 200 ml
    Syis reinigingstonic 200 ml
    Syis reinigingstonic 200 ml

    Syis reinigingstonic 200 ml

    € 9,12

    Inclusief belasting
    5906717416620

    reinigende tonic
    geschikt voor alle huidtypes. herstelt de natuurlijke pH-waarde van de huid. dankzij ureum en melkzuur wordt de huid gehydrateerd, verfrist en gereinigd.
    werkzame stoffen:
    urea
    urea versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, helpt keratine water te binden en verzacht de opperhuid. exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van de hoornlaag, waardoor actieve ingrediënten gemakkelijker kunnen binnendringen.
    natriumhyaluronaat
    Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomend ingrediënt. verhoogt de elasticiteit van epidermale weefsels, collageen- en elastinevezels. stimuleert de regeneratie van epitheel en dermis. de unieke eigenschap is het hoge waterbindende en -vasthoudende vermogen.
    panthenol
    panthenol, of provitamine b5, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, versnelt de regeneratieprocessen van de opperhuid. het is een ingrediënt met een helende, verzachtende en hydraterende werking.
    gehydrolyseerde haver
    gehydrolyseerde haverproteïnen helpen om water in de opperhuid te houden, waardoor de huid gehydrateerd en glad wordt. De betaglucaan die erin zit, stimuleert weefselvernieuwing en verhoogt de collageenproductie.
    hamamelis virginiana-extract
    toverhazelaar-extract versterkt en verzegelt de bloedvaten, reguleert de onderhuidse circulatie, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. p versnelt de genezing , vermindert zwellingen, voorkomt infecties en elimineert de negatieve effecten van uv-stralen .
    linum usitatissimum zaadextract
    linnen heeft sterk hydraterende en verzachtende eigenschappen. Vlas-extract maakt de huid perfect glad en zacht.
    echinacea purpurea-extract
    paars echinacea-extract ondersteunt onder andere de behandeling van acneletsels, psoriasis, eczeem of herpes. verzacht irritaties en ontstekingen, hydrateert, regenereert, neutraliseert vrije radicalen, verstevigt en versterkt de huid. beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren en vertraagt het verouderingsproces van de huid.
    ascorbinezuur
    vitamine c is een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt en bescherming tegen de zon ondersteunt. stimuleert de collageensynthese, verheldert pigmentatieveranderingen door de zon en remt de productie van tyrosinase - het enzym dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine. heeft ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen, versnelt de genezing van de huid. vermindert erytheem en versterkt de wanden van bloedvaten.
    citroenzuur
    citroenzuur heeft een exfoliërende werking, waardoor het verkleuringen verwijdert en de huid verheldert. vernauwt de poriën en strijkt microrimpeltjes glad.
    melkzuur
    melkzuur met hydraterende eigenschappen. heeft het vermogen om de hoornlaag binnen te dringen. verzacht de hoornlaag en exfolieert de eeltige opperhuid.
    Hoe te gebruiken:
    doordrenk een wattenschijfje met de vloeistof en veeg zachtjes over de huid van gezicht, hals en decolleté.
    inhoud: 200 ml
    SYIS
    85 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    Syis reinigingstonic 200 ml

    € 9,12