0

STOFZUIGEN MET MICRODERMABRASIE

€ 8,29
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now
5906717437113
ACTIVESHOP
Aantal

Een uitstekend huidverzorgings- en reinigingsapparaat. De blackhead remover is een effectieve en pijnloze huidreiniger die de verzorging van uw gezichtshuid verbetert. Het apparaat helpt u het onaangename uitknijpen van puistjes en mee-eters te vergeten en verbetert de stevigheid van de huid, vermindert rimpels en bevordert de vernieuwing en elimineert bovendien de schilferige huid.
KENMERKEN:
- REINIGENDE poriën Richt een rond gat in het gebied van mee-eters of acne om ze te verwijderen. Als de huid beschadigd of gezwollen is, mag u het kapje niet gebruiken. Als de mee-eters diep in de huid zitten, is het raadzaam een grote dop te gebruiken.
- HUIDVERSTERKING EN HUIDVERZORGING De grote kap stimuleert de microcirculatie, bevordert de bloed- en lymfecirculatie en zorgt ervoor dat de huid wordt vernieuwd en verkwikt. De zachte lifting zorgt voor een stimulerend massage-effect.
- VERWIJDEREN EN VERWIJDEREN VAN Rimpels De smalle ovale kap is ontworpen voor micro-massage van de ooglidhoeken, de neusvleugels, de mondhoeken en andere gebieden die gevoelig zijn voor fijne lijntjes en rimpels.
- SCHOONMAKEN Het speciale kleine uiteinde met een verlengstuk, maakt het mogelijk de huid op moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen.
TECHNISCHE GEGEVENS:
- Zuigkracht:
- Certificeringen: CE, RoHS
- Capaciteit batterij: 380 mAh
- 6 batterijen:
*Ovaal: gebruikt om rimpels te verminderen en de huidelasticiteit te verhogen
*Ronde mini: geschikt voor de gevoelige huid en de huid met mee-eters
*Rond: geschikt voor alle huidtypes
*Ronde mini: geschikt voor de gevoelige huid en zwakke huiddelen
*Medium rond: geschikt voor de vette huid, puistjes en acne
*Groot rond: voor het opzuigen van puistjes en het liften van de huid
ACTIVESHOP
801 Items

Specifieke referenties

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

STOFZUIGEN MET...

€ 8,29