0
    OCHO PINCET ROSÉGOUD TOT18

    OCHO PINCET ROSÉGOUD TOT18

    € 5,17

    Inclusief belasting
    Real Time: 5 Visitor right now
    5906717451461

    OCHO PRO is een uniek merk dat hoogwaardige, innovatieve en eersteklas gereedschappen voor de schoonheidsindustrie produceert. Ze bieden producten zoals gespecialiseerde pincetten, hoeven en tangen. OCHO PRO het doel van het merk is het creëren en voortdurend verbeteren van accessoires die helpen bij behandelingen en dagelijkse verzorging.

    EN_144244_1.jpg

    Nauwkeurig gereedschap

    Het OCHO PRO professionele schuine pincet in een modieuze roségouden kleur is een elegant accessoire dat perfect is voor precieze cosmetische procedures, zoals het vormgeven van wenkbrauwen.

    Comfortabel werken

    Door de ergonomische profilering ligt het pincet perfect in de hand. Twee antislipoppervlakken zorgen ervoor dat u het pincet comfortabel kunt vasthouden en efficiënt kunt gebruiken. Perfect contacterende punten garanderen uiterst gemakkelijk, effectief en nauwkeurig plukken van de haartjes.

    EN_144244_2.jpg

    Duurzaam en functioneel

    Door het gebruik van koolstofstaal van hoge kwaliteit is de pincet bestand tegen dof worden en gemakkelijk schoon te maken. Het is geschikt voor desinfectie bij lage temperaturen. Het heeft een plug die ervoor zorgt dat de armen van het gereedschap aan elkaar blijven zitten wanneer het klaar is. Hierdoor kan het pincet veilig worden opgeborgen en wordt voorkomen dat de punt bot wordt.

    Afmetingen:
    Breedte van de punt: 3 mm
    Lengte van het pincet: 9 cm

    OCHO PRO
    61 Items

    Specifieke referenties

    Commentaar (0)
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.

    OCHO PINCET ROSÉGOUD TOT18

    € 5,17